maritbet girişmaritbet
Erdal Acar butik otel devi oluyor

Erdal Acar butik otel devi oluyor

İnşaattan sonra turizme de adım atan işadamı Erdal Acar, Asmalımescit'teki butik oteline dört kardeş daha getiriyor

Kaynak: PINAR ÇELİK /Sabah
 

Erdal Acar ismini özellikle 90'lı yıllarda magazin haberlerinden duyduk. İş yaşamında ise Beykoz'da yaptığı Acarkent konutlarıyla bilinen Acar bir yandan Maltepe'de lüks konut işine başlarken bir yandan da Asmalımescit'te yaptığı butik otele dört yeni butik daha otel eklemeye hazırlanıyor.

İstanbul'da Taksim, Beykoz, Gayrettepe ve Bakırköy'de ön anlaşma yaparak arazi aldıklarını ve 100 yatak üstünde butik oteller inşa edeceklerini vurgulayan Acar, "İstanbul'a yılda 1.5 milyon turist geliyor ama yatak kapasitesi kısıtlı. Bu açığı görüp şehir otelciliğinde büyümeye karar verdik. İstanbul dışında ise 85 milyon pound yatırımla Kıbrıs Girne'de aldığımız Zeus otelinin yanı sıra Magosa'da aldığımız araziye 5 yıldızlı bir otel inşa ettik. Bodrum'da da Mavi Otel'i aldık" diye konuştu.

TAKSİM'İ SALLAYACAĞIM
Acar'ı şu sıralar en çok heyecanlandıran proje Asmalımescit'te 75 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği butik otel. Otelin adı Palazzo Donizetti. 2. Mahmut döneminde Reşadiye ve Mahmudiye marşlarının bestekarı İtalyan asıllı Donizetti'nin evi butik otelin yanında olunca bu isim koyulmuş. 84 odalı ve 110 yataklı otelde 6 suit oda var. Acar'ın en iddalı olduğu kısım ise otelin altına kuracağı kulüp. Her hafta yurtdışından bir DC getireceğini belirten Acar, "Taksim'i sallayacağım" diyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz