maritbet girişmaritbet
Nevşehir TOKİ'de tapu devirlerine başlandı

Nevşehir TOKİ'de tapu devirlerine başlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yürütülen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yaptırılan konutlarla ilgili olarak hak sahiplerinin tapularını TOKİ'ye devir işlemlerine başlandı

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur yaptığı açıklamada, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılan yeni konutlarda hak sahibi olan vatandaşların, Nevşehir Kalesi ve çevresindeki konutlarına ait tapuların TOKİ'ye devir edilmesi ve bu işlemin de akabinde banka ile sözleşme işlemlerinin yürütüleceğini söyledi.
Bu kapsamlı çalışmalar için hak sahibi vatandaşlara her türlü desteğin sağlandığını dile getiren Okur, hangi amaç ve hedef içerisinde oldukları belli olan art niyetli bir kısım kişiler tarafından üretilen sokak dedikodularına inanılmaması gerektiğini ifade etti.

KONUTLARDA İKAMET ETMESİ EN BÜYÜK ORTAK DİLEĞİMİZ

Okur, "Bu büyük proje ile ilgili yoğun bir çalışma yürütülüyor. Hak sahipleri vatandaşlarımızın yeni iskân edilecekleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki binaları için çektikleri kura işlemlerinin ardından, Nevşehir Kalesi ve çevresindeki mahallelerde oturan vatandaşlarımızın şu anki oturdukları binalara ilişkin tapuları TOKİ'ye devir işlemleri başladı. Bu kapsamda hak sahibi vatandaşlar banka sözleşmesi yapacaklar. Hak sahibi vatandaşlara daha etkin şekilde yardımcı olabilmek adına Paşa Konağı'nda özel bir büro tahsis edildi. Bu süreci en hızlı bir şekilde tamamlayıp vatandaşlarımızın modern konutlarda ikamet etmesi en büyük ortak dileğimiz."dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz