maritbet girişmaritbet
Veryeriler İnşaat’ın taş evlerini Nolte süsleyecek

Veryeriler İnşaat’ın taş evlerini Nolte süsleyecek

Taş evde bir marka olan Veryeriler İnşaat, Almanya’nın önde gelen mutfak üreticilerinden Nolte ile anlaştı. Veryeriler İnşaat, yeni projesi “Alaçatı Taş Evler”de Nolte’nin şık ve pratik tasarımlarını kullanacak

Alaçatı'nın merkezinde inşa ettiği kişiye özel taş evlerle bir marka haline gelen Veryeriler İnşaat, yeni projesi “Alaçatı Taş Evler”in mutfak tasarımları için Almanya'nın önde gelen mobilya ve mutfak üreticisi Nolte ile anlaştı.

Mutfak ve ev dekorasyonunda 50 yıllık deneyime sahip, Almanya'nın köklü markası Nolte ile yaptıkları işbirliği konusunda bilgi veren Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, “Müşterilerimize yüksek kalite standardını sunmak amacıyla Nolte Mutfak ile anlaştık. Hazır mutfakta farklı metrakarelere pratik ve şık çözümler getiren Nolte, kişiye özel tasarımlar yapması açısından da bizim konseptimize çok uygun. Biz de taş evlerimizi müşterilerimizin zevk ve seçimlerine uygun olarak tasarlıyoruz” dedi.

Maket aşamasında projeden ev alan müşterilerin Nolte'nin orjinal mutfak tasarımlarından istediklerini seçebileceklerini belirten Veryeri, “Sadece yazlık ev değil 12 ay yaşanılabilecek evler inşa ediyoruz. Dolayısıyla aileler için önemli yaşam alanlarından olan mutfakları çok önemsiyoruz. Bu çerçevede daha kullanışlı, şık ve pratik olması açısından Nolte'yi tercih ettik” diye ekledi.

Avlulu- avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2 oda bir salon, 3 oda 1 salon, 4 oda bir salon gibi değişik ev seçenekleriyle halen maket üzerinden satışına devam edilen Köy İçi Taş Evler projesinin inşaatına Eylül ayında başlandı ve evler 9 ayda tamamlanacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz