maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı’nın 2010 stratejisi müşteri odaklı olacak

Teknik Yapı’nın 2010 stratejisi müşteri odaklı olacak

Teknik Yapı’nın bu yılki kendi arsalarında gerçekleştireceği projelerde konforlu, kullanışlı, kolay ödenebilen ve kazanç sağlayan küçük daireler yer alacak

 


2010 yılına Batı Ataşehir'in son konut arsalarında yükselecek olan Deluxia'nın temelini atarak başlayan Teknik Yapı, konut kavramındaki ‘insan' olgusunu tamamen ön plana çıkardı. Deluxia'daki her ayrıntıda insan güvenliği, konforu, huzuru ve zamanı müşterilerine sunan Teknik Yapı, bu yıl gerçekleştireceği diğer projelerde de aynı çizgisini sürdürecek.

Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Teknik Yapı projelerinde de küçük metrekarede daha fazla fayda sağlayan ekonomik konutlar yapılacak. Teknik Yapı projelerindeki daireler şıklıktan ve popülaritesinden bir şey kaybetmeyecek özelliklere sahip olacak. En yüksek kullanım alanı sağlayan ve en düşük kullanım maliyeti olan ürünlerle donatılan daire tipi yaratılacak. Fiyat en makul seviyede olacak ve özel kredilendirme avantajları sağlanacak. Projelerin yükseleceği bölgelerdeki prim potansiyelini göz önünde bulundurarak, Teknik Yapı müşterilerine hem kullanım amaçlı hem de yatırım amaçlı daire seçeneği sunularak kazanç kapısı sonuna kadar açık bırakılacak.
 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz