maritbet girişmaritbet
Gaysan Mobilya: Konutlar küçüldü, mekanik mobilyaya ilgi büyüdü!

Gaysan Mobilya: Konutlar küçüldü, mekanik mobilyaya ilgi büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek hareketli mobilya üreticisi Gaysan Mobilya, küresel arenada açılımını sürdürüyor. Kullanım alanı hızla çoğalan çok fonksiyonlu mobilya üretiminde dünyanın en büyük 2 üreticisinden biri konumunda yer alan Gaysan, uluslararası markası “Monello” ile Singapur, Şili, Peru, Hong Kong ve Avustralya gibi uzak coğrafyalara gerçekleştirdiği ihracatıyla dikkat çekiyor

 

Yalnız yaşayanların artması ve evlerin boyutlarının küçülmesi, tüm dünyada mobilya tasarımlarını da etkiliyor. Genç odaları ağırlıkta olmak üzere ebeveyn ve misafir odaları için gece uyuduğumuz yatağın gündüz duvara doğru kapanarak alan tasarrufu yarattığı duvar yatağı sistemleri, çok amaçlı koltuklar, masa – sehpa gibi pratik tasarımlarıyla hareketli mobilya alanında 1986'dan beri ilklere imza atan Gaysan Mobilya, yurtdışında farklı ülkelerde de ilgi topluyor. Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyada artan arsa maliyetlerine paralel olarak konutların küçülmesi sonucunda hareketli mobilyalara talebin artması ile Gaysan'ın ihracatını yüzde 40 artırdı.

2012 yılında ihracat portföyüne Singapur, Şili, Peru, Hong Kong, Avustralya gibi girilmesi zor ve uzak coğrafyaları ekleyen Gaysan, 2013'de Yunanistan, Almanya, Romanya ve Avusturya'daki güçlü konumunu pekiştirmenin yanı sıra, Avrupa'nın  yüksek nüfuslu  pek çok metropolünde ülke ve şehir bayilikleriyle pazar payını genişletmeyi hedefliyor.

Türkiye global ölçekte öne çıkıyor

Tasarımlarını bünyesinde gerçekleştiren ve mekanizmalarını kendi üreten Gaysan, yataktan çalışma masasına - gardroba dönüşen genç odası sistemleri, kapalı haldeyken koltuk veya vitrinden açık halde yatak konumuna geçen çift yataklı sistemler, ratik çözümler sunan aksesuar ürünleri ile Türkiye'de ve farklı ülkelerde yoğun talep görüyor. 

Gaysan Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Can Özdemir, Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya gibi farklı kıtalara ihracat gerçekleştirerek, ülke ekonomisine katma değer sağladıklarını belirtti. Mobilya sektöründe Türkiye'yi farklı bir kulvarda temsil ettiklerini dile getiren Özdemir, “Singapur, Şili, Peru, Hong Kong, Avustralya gibi uzak coğrafyaların yanı sıra Yunanistan, Almanya, Romanya, Avusturya ve İsrail'e de ihracat gerçekleştiriyoruz. Öte yandan, Rusya'da gerçekleştirdiğimiz yerel üretim projemizin ilk meyveleri olan Sibirya bölgesindeki mağaza açılışı ve Tümen bölgesine ilk bayilik verme işlemleri de tamamlandı. Özellikle tüm dünyada konutların küçülmesi, Gaysan markasına olan talebi artırıyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda ihracat hacmimizi de katlayarak, ürünlerimizi daha çok kullanıcıyla buluşturmak ve Türkiye'nin ismini teknolojik mobilya alanında daha fazla duyurmak.” şeklinde konuştu.

Gaysan Mobilya:

Gaysan Mobilya, kurulduğu 1986 yılından günümüze hareketli mobilya alanında Türkiye'de ilk ve tek üretici olma ayrıcalığı taşımaktadır. Genç odaları, yatak odası, misafir odası mobilyalarının yanı sıra pratik masa - sehpa gibi aksesuar tipi mobilyalar, koltuk grubu ve uyku sistemlerinin yanı sıra konut ve yurt projelerine yönelik hareketli mobilya üretimi gerçekleştiren Gaysan Mobilya, Türkiye'nin ve dünyanın farklı noktalarında tüketiciyle buluşmaktadır. Kaliteye odaklanan ve yenilikçi yaklaşımı benimsemiş olan Gaysan, hareketli mobilya alanında tanınan bir marka konumunda yer almaktadır.

 

www.gaysan.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...