maritbet girişmaritbet
Filli Boya, 36. İstanbul Yapı Fuarı'nda sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

Filli Boya, 36. İstanbul Yapı Fuarı'nda sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek İstanbul Yapı Fuarı’nda yer alıyor. Filli Boya fuarda; inşaat boyalarını, sanayi boyalarını, mobilya boyalarını, yapı kimyasalları, tutkallar ve ısı yalıtımı ürünlerini tanıtıyor

Filli Boya, moda ve stil danışmanı Ümit Ünal'ın özel tasarımı olan, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Beylikdüzü'nde bu yıl 36.'sı gerçekleştirilen İstanbul Yapı Fuarı'ndaki, 3. salon 441'nolu standında; sektör temsilcileri, çalışanları ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor. 

Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı ve iş geliştirme fuarı olma özelliğini taşıyan İstanbul Yapı Fuarı'nda yer alan Filli Boya, özel olarak tasarlanan standında vizyonunu fuar katılımcılarıyla paylaşmayı hedefliyor.

Gerçekleştirdiği yatırımlar ve yaptığı yeniliklerle sektöre yön veren Filli Boya, yapı dünyasının bir araya geldiği fuarda, bünyesindeki markaların hayata geçirdiği projelerini ve sektöre yön veren ürünlerini de tanıtıyor. Filli Boya fuarda; bu yıl moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile hayata geçirdiği, renk konusunda boya ve inşaat sektöründeki öncü rolünü vurgulayan “Coloration / 2013-2014 Renk Eğilimleri” projesini de tanıtacak.

Geleceğin Renklerine Yolculuk…

Uluslararası Renk Komisyonu'nun (ICC) Türkiye temsilcisi ve trendsetter kimliğiyle ön plana çıkan Ümit Ünal'ın oluşturduğu ve konseptlerin bir yansıması niteliği taşıyan Coloration 2013-2014 Renk Eğilimleri, geleceğe dair bir yolculuk serüvenini temsil ediyor. Projeye ait 6 kavrama ait yaşam alanlarının da sergilendiği fuarda, yeni dönemin formlarını en iyi şekilde yansıtacak renklere dikkat çekiliyor. Hazırlanan konseptler için “hayatın bütününden” ilham alan Filli Boya, Ümit Ünal'ın yaratıcısı olduğu bu projeyi, boya sektöründe aşılabilecek yeni bir eşik olarak yorumluyor.

Filli Boya Yalıtım da Yapı Fuarı'nda…

Capatect Isı Yalıtım Sistemi ürünleriyle de fuarda yer alacak Filli Boya, çevre dostu yeni nesil ısı yalıtım sıvası Capatect ECOTECH' in tanıtımını yaparak, aynı zamanda da uygulamakta olduğu garanti, sigorta ve kredi hizmetlerinin detaylarını katılımcılar ile paylaşacaktır.  Ayrıca fuarda, binaların dış cephelerdeki ısı kayıplarını gözler önüne seren termal kamera hizmeti de tanıtılıyor.

 Enerji Verimliliği ve Isı Yalıtımı ile “Daha İyi Bir Dünya”

WWF-Türkiye ve Filli Boya Yalıtım işbirliğinde, küresel iklim değişikliği ile mücadele yollarını ve ısı yalıtımının önemini anlatmak üzere hayata geçirilen ‘Daha İyi Bir Dünya' projesi, kamuoyunu bu yıl da bilinçlendirmeye devam ediyor. Proje kapsamında yoğun bir katılım ile gerçekleşen seminerlerin yanı sıra yapı fuarında da; iklim değişikliği ile mücadelede başta ısı yalıtımı olmak üzere bireysel olarak alınabilecek önlemlere dikkat çekiliyor.

Sürdürülebilirlik Yolculuğuna 2013'te de Devam Ediyor

Bugüne dek yaptığı AR-GE yatırımlarıyla ve şirket genelinde düzenlenen eğitimlerle çevre bilincinin oluşturulması ve sürekliliğini sağlamayı amaçlayan Filli Boya,  çevreyle ilgili mevzuat, yasal düzenlemeler ve ilgili mahalli çevre kurulu kararlarına uymanın yanı sıra sürekli gelişme ve iyileşmeyi de hedefliyor. Resmi makamlar, ilgili kuruluşlar, tüketici ve tedarikçiler ile işbirliği içinde, çevrenin kirlenmesine neden olan unsurları kontrol altına almak, azaltmak ve önlemek, geri kazanılması mümkün olan atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlamak, geri kazanımın mümkün olmadığı durumlarda ise ilgili mevzuatlara uygun olarak atıkları bertaraf etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Tüm bu çalışmalarını ISO 50001 belgesiyle tescilleyen Filli Boya ve Capatect; üretim ve hizmetlerini gerçekleştirirken enerji kaynaklarını korumaya ve gelecek nesillere aktarmaya önem veriyor.

2001 yılından bu yana sektöründe lider konumunda olan Filli Boya, bulunduğu sektörlere yön verecek inovatif projeleri hayata geçirmeye devam edecek.

36. YAPI FUARI ÖZELİNDE TANITILACAK ÜRÜNLER

İlk Günkü Canlılığında, Renk Ve Yüzey Koruma Teknolojisi

Yaşam alanlarının renklerinin ilk günkü canlılığını koruyan yeni AlpinaSilan; silinebilen iç cephe boyalarından beklenen tüm özellikleri aşan performansı ve İpeksi Mat dokusu ile herkesin tercih ettiği ideal boya olma özelliği taşıyor.

AlpinaSilan, kusursuz dokusu ve yeni ‘Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi' özelliğiyle yaşam alanlarında, renklerin de uzun yıllar ilk günkü görünümünde kalmasına olanak sağlıyor.

Dış Cephenin Tartışmasız En Canlı Renkleri

Filli Boya'nın dış cephelerdeki üstün teknolojisi ve tecrübesinden yararlanılarak geliştirilen AmphiSilan, tartışmasız en canlı renk alternatifleriyle solmaya karşı maksimum dayanım sağlıyor. Göz alıcı ve durumat dokusu ile yaşam alanlarının vazgeçilmez dış cephe boyası AmphiSilan, özel olarak geliştirilen AmphiSilan-G ve AmphiSilan-W ürünleriyle duvarlarda oluşabilecek korozyonu engellerken aynı zamanda yapılara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Maliyeti Düşüren Sistem

Mobilya sanayici ve kapı üreticileri, Filli Boya'nın UV ile kürlenen boya ve vernik sistemleri sayesinde üretimlerine hız ürünlerine kalite katıyor. Bu sistem, büyük çaplı üretim yapan; banyo, mutfak, kapı, dekoratif ev mobilyası ve lamine parke sektörlerine büyük katkılar sağlıyor. UV boya sistemleri ile üretimlerine hız kazandıran üreticiler, ürünlerinin kalitesinin artırarak maliyetlerini de önemli ölçüde düşürüyor.

Mükemmel Yüzeyler İçin Filli Boya Kalitesi

Yapı kimyasallarında; 25 yıllık üretim, satış ve pazarlama tecrübesine sahip Filli Boya Yapı Kimyasalları grubu, sunduğu geniş ürün gamı ve çözüm önerileri ile sektörün öncüsü olarak 36. Yapı Fuarı'nda yer alıyor. Filli Boya, farklı yüzeyler ve ihtiyaçlar için özel olarak geliştirdiği yapı kimyasalları ürünlerinin sağlamlığı ve dayanıklılığıyla en zorlu yüzeylerde bile mükemmel sonuç alınmasını sağlıyor.

Farklı Kullanım Alanları İçin Özel Formül

Filli Boya tutkal grubunda; sürekli geliştirilen formülleri ile ürünlerini güçlendiren ve farklı kullanım alanları için yeni, özel ürünler sunmaya devam ediyor. ‘'FİL-FİX ve BETAPOL'' markası ile akrilik emülsiyon polimerleri alanında üstün özellikli ürünleri ile pazarda önemli bir yere sahip olan Filli Boya;  mobilya, kağıt, ambalaj ve tekstil sektörlerine hitap eden tutkal grubu ürünleriyle müşterilerine özel çözümler sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart'ta TÜYAP'ta yapılacak!
  • 01.03.2022 10:50

Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart'ta TÜYAP'ta yapılacak!

44 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma nokta ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...