maritbet girişmaritbet
Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evinizde kolay yenileme, bakım ve dönüşüm imkanı sağlıyor. 

Kişilerin özgünlüklerini yansıtan yenilikçi dekorasyon aktiviteleri için ilham veren Afilli ve Selleys, tek duvar ve obje boyama ile instagram köşeleri oluşturmak için trend renkler ve çözümler sunuyor. 

Türkiye’nin ilham veren lider boya markası Filli boya, sektörel prestijine ve kategori uzmanlığına sadık kalarak yenileme ve geri dönüşümü sanatsal merakla yapmak isteyen kullanıcılara yönelik ev bakımı ve hobi çözümleri içeren iki yeni ürün portföyünü tüketicilerle buluşturuyor. Ev Bakımı ve Hobi kategorisine dair çözüm ve ürünlerle tüketicileri yönlendiren, onları yeni ev dekorasyon fikirlerini uygulamak için teşvik eden, başarılı projeler için ilham veren fikir ve yüksek kalitede ürün çözümleri ile onları motive eden Filli Boya, Afilli ve Selleys ile dost marka konumunu daha da güçlendiriyor.

“Tüketici ev dekorasyonunda arayış içinde”

Nippon Paint Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ, “Türkiye’nin en yaygın, en sevilen, en itibarlı markası olarak Ev Bakımı ve Hobi kategorisiyle tüketicilerimize yepyeni ürünler sunuyoruz. Afilli ve Selleys yenilikçiliği ortaya çıkarmak ve değerlendirmek isteyen, dekorasyon ve tasarımda önerilere açık olan, fonksiyonel ürünlere meraklı, evdeki ufak tadilatları ve dekorasyonu kendi yapmak isteyen ve bunun için doğru ürün arayan   tüketicileri mutlu etmek üzere geliştirildi” dedi. Pandemi ile başlayan ve pandemi sonrası devam edecek yeni alışkanlıklar ve trendler oluştuğunu kaydeden Arzu Uludağ şu değerlendirmelerde bulundu: “Ev dekorasyonuna önem artıyor. İnsanlar evlerinde daha sakin, huzurlu ortamlar arıyor. Evlerini kendi becerileriyle değiştirip dönüştürerek, sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamak istiyorlar. Pandemi sürecinde evlerinde ufak tamiratları kendileri yapabileceklerini fark ettiler ve bundan da keyif alıyorlar. Bu koşullarda ürün çesidi ve uzmanlığı ile deneyim oluşturan markalar arıyorlar. Tüketicilerin 2021 yılı boyunca evlerinde yaptıkları dekorasyon aktivitelerine baktığımızda rakamlar gerçekten dikkat çekici. Tüketiciler yüzde 35 duvar dekorasyonu, yüzde 30 eski mobilyaların yenilenmesi, yüzde 20 kapı, pencere onarma ve boyama, yüzde 29 obje boyama işlemleri yapmışlar. Bu yıl da bu ilginin devam edeceğini öngörüyoruz. Bu noktada boya markasından beklentileri de ihtiyacı olan tüm ürünleri sunması ve onlara kolayca ulaşabilmeleri. Afilli ve Selleys’in her detay düşünerek hazırlanmış ürünleri, tüketicilerin bu kategorideki tüm ihtiyaçlarını tam olarak karşılamaya aday.”

Evinizde sizi yansıtan instagram köşeleri oluşturun

Trend renkleri, kolay ve çok sayıda yüzeyde uygulanabilen seçenekleri ile dekorasyonu hobi ile birleştiren Afilli, evlerinde küçük renk dokunuşlarıyla büyük dekorasyon farkları oluşturmaktan hoşlanan tüketiciler için her gün yeni bir ev oluşturabilecek alternatifler sunuyor. Filli Boya’nın eskileri yenilemek, evini güzelleştirmek, kendini yansıtmak isteyenler için geliştirdiği Afilli Multisurface Acrylic boyalar ile artık her yüzey hızlıca tüketicilerin istediği renge dönüşebiliyor.

Afilli ürün portföyünde seramik, metal, ahşap, PVC, plastik, taş, cam, kağıt, kumaş, duvar ve karton gibi yüzeylerde kullanılabilen Multisurface Acrylic ve Multisurface Acrylic Metallic boya; seramik, metal, ahşap, plastik, mermer, cam gibi yüzeylerde kullanılabilen sprey boyalar, stensil koleksiyonu ve yardımcı ürünler yer alıyor.

Yenileme, bakım, dönüşüm bir arada

Filli Boya’nın 25 bine yakın renk seçeneği ile uyum içinde kullanılabilecek 72 farklı renk seçeneği ve üç farklı parlaklık seviyesi ile geniş bir kartelaya sahip Afilli Multisurface Acrylic ile çocuk odası mobilyaları ve eşyaları güvenle boyanabiliyor. Dekorasyonda popüler bir renk olan siyahı seven tüketicileri mutlu edecek tam siyah tonundaki Multisurface Acrylic boya; ipeksi mat parlaklığında, fırça-rulo izi bırakmayan, yüksek kapama gücüne sahip pürüzsüz doku sunan bir ürün olarak dikkat çekiyor. Afilli Multisurface Acrylic Metallic boya grubu da 16 farklı renk ile evlere istenilen renkte metalik ışıltılar katıyor. Afilli Sprey boya grubunda Terracota Effect, Magnetic Chalkboard ve üç farklı rengiyle Stone Effect yer alıyor. Saksılara terracota veya beton etkisi veren, duvarları bir dokunuşla manyetik karatahtaya dönüştüren ürün, sprey boya tabancasıyla çok rahatlıkla uygulanabiliyor.

Tadilatta detaycı tüketiciler için hızlı çözüm Selleys

Filli Boya’nın bir diğer Ev Bakımı ve Hobi çözümü; Avustralya’nın en yenilikçi markası Selleys, ev içi detaylardaki en yaygın küçük tadilat sorunlarına yönelik olarak geliştirildi. Kolay ve hızlı uygulanabilen Selleys ürünleri duvarlarda temizleme, kapatma; köşe noktalar ve pervazlarda ise doldurma, onarma işlevlerine sahip pratik çözümler sunuyor. Selleys portfoyünde, boya öncesi hazırlık veya sonrasında eksik kalan alanların tamamlanması için ürünler de yer alıyor. 

Ürün ailesindeki Sugar Soap, duvarlardaki çocukların bıraktığı izler veya koyu lekeleri tek hamlede temizliyor. Selley Spaktafilla Rapid ise duvarlarda kötü görünen delik ve çatlakları kapatarak 30 dakikada boyaya hazır hale getiriyor.

Özellikle kapı, pencerenin duvarla birleştiği alanlarda oluşan ve doldurulması zor görünen boşluklar için üretilen Selley No More Gaps tek geçişte kapatıcılık sağlıyor. Selley No More Gaps Kahverengi seçeneği ise parkeler ile süpürgelikler arasında oluşan boşlukların tek geçişte kapanması için geliştirildi.

Evleri hızla değiştiren Afilli ve Selleys ürünlerine Filli Boya web sitesi, seçili Filli Boya satış noktaları ve Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!
  • 22.04.2021 07:45

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve son döneme damgasını vuran ‘Masumlar ...