maritbet girişmaritbet
Eryap, Focus Membran satış kampanyasıyla İspanya’ya götürdü!

Eryap, Focus Membran satış kampanyasıyla İspanya’ya götürdü!

Türkiye'de inşaat alanında özellikle yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, 2012 yılında düzenlediği Focus Membran satış kampanyası kapsamında bayilerini 10-13 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenen İspanya seyahati ile ödüllendirerek; Orta Çağ’a uzanan keyifli bir gezi düzenledi

Türkiye'de inşaat alanında özellikle yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, 2012 yılında düzenlediği Focus Membran satış kampanyası kapsamında bayilerini 10-13 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenen İspanya seyahati ile ödüllendirerek; Orta Çağ'a uzanan keyifli bir gezi düzenledi.

Zengin tarihi mirasının yanı sıra canlı bir kültür ve sanat merkezi olarak anılan İspanya'nın başkenti Madrid'in yanı sıra, kültürel özellikleriyle İspanya'yı en iyi temsil eden, Ortaçağ'dan kalma mimarisi, üç semavi dini buluşturan büyüleyici atmosferi ile 19. yüzyıldan bu yana sanatçıların ve gezginlerin önemli duraklarından Toledo; Türkiye'de yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap ve bayilerine ev sahipliği yaptı.

Madrid'de modern sanatseverlerin ilk durağı olan Museo del Prado ile şehir turuna başlayan Eryap ekibi, Arap Duvarı (Muralla Arabe), La Latina'da bulunan Basilica de San Miguel (Bazilika) dört erdemi temsil eden heykeller, Pablo Picasso ve Salvador Dali gibi sanatçıların eserlerinin sergilendiği Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia yanı sıra çok sayıda kültürel zenginliği de ziyaret etme imkanı buldular.

Eryap ekibi, Madrid'den sonra UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan, ünlü İspanyol yazar Cervantes'in “İspanya'nın tüm kentlerini aydınlatan ışığıdır” şeklinde tasvir ettiği Toledo Şehri'ni ziyaret ederek, mimarisi ile adeta bir açık hava müzesini andıran yollarında Orta Çağ'a uzanan keyifli bir gezi yaptılar.

Seyahat programını Atletico Madrid – Barselona maçında ezeli rekabete tanık olarak sonlandıran Eryap ekibi, tur boyunca akşamları tam bir eğlence şehri görüntüsündeki Madrid'de Flamenko dansını tecrübe etme imkanını yakalarken farklı konseptlere sahip mekanlarda da unutulmaz anlar yaşadı. Eryap'ın düzenlediği İspanya turuna 50 bayi katıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eryap, BakuBuild 2015’e katılıyor.
  • 20.10.2015 16:33

Eryap, BakuBuild 2015’e katılıyor.

Eryap, 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde Bakü Expo Center’da düzenlenecek, Hazar bölg ...

Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!
  • 11.11.2014 10:37

Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!

Eryap, Wooler ürün grubunda ürün gamına eklediği 4 yeni ürün ile taş yünü sektör ...

Eryap bayileri Antalya’da eğlendi
  • 09.10.2014 10:57

Eryap bayileri Antalya’da eğlendi

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 90 bayisini Antalya’da 5 yı ...

Eryap, Wooler taş yünü ürün grubuna 4 yeni ürün ekledi
  • 12.06.2014 16:08

Eryap, Wooler taş yünü ürün grubuna 4 yeni ürün ekledi

Eryap, ısı, ses ve yangın yalıtımına aynı anda çözüm sağlayan ürünü Wooler taş y ...

Eryap yenilikçi markaları ile 2013’te yüzde 40 büyüdü
  • 04.06.2014 15:14

Eryap yenilikçi markaları ile 2013’te yüzde 40 büyüdü

Yatırımlarını 2015 yılı itibariyle tamamlanmayı öngören Eryap, 2 milyon metreküp ...

Eryap iki dalda ihracat ödülüne layık görüldü
  • 02.06.2014 15:08

Eryap iki dalda ihracat ödülüne layık görüldü

Eryap, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından iki dalda ‘Başarılı ...