maritbet girişmaritbet
Dumankaya İstanbul'un ritmini Instagram'da belirliyor!

Dumankaya İstanbul'un ritmini Instagram'da belirliyor!

Dumankaya İnşaat’ın Facebook takipçileri, İstanbul’un ritmini Instagram’da resmedecek. Instagram’da çektikleri fotoğrafları #istanbulunritmi @dumankaya etiketleriyle paylaşan kullanıcılar www.facebook.com/dumankaya adresi üzerinden 10 Nisan - 09 Mayıs tarihleri arasında yarışmaya katılabilecekler

Facebook'ta yapılan oylama ile İstanbul'un ritmini anlatan en güzel fotoğrafı çekenler birbirinden güzel armağanlar kazanacak. Instagram'da en çok beğeni alan fotoğrafa ise instagram özel ödülü verilecek.

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Instagram üzerinden renkli ve hareketli bir yarışmaya imza atıyor. 10 Nisan'da başlayıp 9 Mayıs'a kadar sürecek olan Instagram kampanyasıyla Dumankaya İnşaat,  herkesi “İstanbul'un Ritmi” ile ilgili anılarını ve fotoğraflarını yayınlamaya davet ediyor. 

www.facebook.com/dumankaya adresinden kayıt olan kullanıcılar #istanbulunritmi@dumankaya etiketleriyle İstanbul'un ritmini anlatan fotoğrafları ile yarışmaya katılabilecekler.

Kampanyanın sonunda Facebook üzerinden yapılan oylama sonucunda en fazla sayıda oyu alan ilk 50 fotoğraf belirlenecek. Bu 50 fotoğraf arasından, Dumankaya İnşaat Kurumsal İletişim Uzmanı Didem Coşkun, Boomerang Sosyal Medya Ajansı Yönetici ortağı Evren Kacar ve fotoğrafçı Işık Bozkurt'tan  oluşan jüri tarafından seçilecek birinciye CANON EOS 1100d+18-55 mm dijital fotoğraf makinesi, ikinciye SAMSUNG HT- E355 DVD Ev Sinema Sistemi ve üçüncüye LAXON ACTIVE 8EX Fotoğraf Çerçevesi ödül olarak verilecek. 
Ayrıca, çektiği fotoğraf Instagram'da en çok beğeni alan yarışmacı SAMSUNG ST200F Fotoğraf Makinesi'nin sahibi olacak. 

Siz de “#istanbulunritmi'ni benim fotoğrafım belirler” diyorsanız yarışmaya katılmak için facebook Dumankaya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...