maritbet girişmaritbet
Dorya Mobilya, Donald Trump ile ortaklık kurdu

Dorya Mobilya, Donald Trump ile ortaklık kurdu

Dorya Mobilya, başta gayrimenkul olmak üzere pek çok alanda yatırımları bulunan dünyaca ünlü işadamı Donald J.Trump ile ortaklık kurdu

Trump Home by Dorya markası ile hizmet verecek yeni şirket, ilk koleksiyonunu 27 Şubat'ta İstanbul'da uluslararası bir gala ile lanse edecek. 1979 yılında İzmir'de iç mekan, mimarlık ve taahhüt şirketi olarak faaliyete başladıklarım, bugün dünya çapında tanınan bir marka haline geldiklerini dile getiren Dorya International Başkanı ve CEO'su F. Doruk Yorgancıoğlu, Donald Trump ile kurdukları ortaklığın imzalarının 2013 Ağustos ayında atıldığını söyledi. Trump Organization ve Dorya International kuruluşlarının yeni ortaklıkları çerçevesinde, öncelikle Türkiye'de soma diğer önemli dünya pazarlannda lüks mobilya tüketicileri ile buluşacağını belirten Yorgancıoğlu şunları kaydetti: "Dünyaca ünlü girişimci ve iş adamı Donald J. Trump'dan ilham alınarak ortaya çıkmış olan Trump Home by Dorya koleksiyonu, seçkin tarzı ve özel kalitesiyle üstün el yapımı mobilyalar sunmak üzere tasarlandı. Trump Home markasınm uluslararası genişleme planı, markanın önemli yabancı pazarlarda yer bulması için geliştirilmiş stratejinin bir parçası. Trump markasının küresel alanda lüks ve üstün kalite ile anılması, Dorya'nın mobilya sektöründeki itibarıyla son derece uyumlu.

Dorya, her açıdan en yüksek kalite standartlarını oluşturan, piyasanın en iyi ürünlerini üretiyor. Trump Home by Dorya markasıyla mobilyada yeni standartları belirlemek ve üstün ürünler ortaya çıkarmak için çok heyecanlıyız." Trump Home by Dorya koleksiyonu'nuri 27 Şubat 2014'te İstanbul'da uluslararası bir gala ile lanse edileceğini söyleyen Yorgancıoğlu şöyle devam etti: "Koleksiyon ayrıca 7 Nisan 2014'te, Amerika Birleşik Devletleri'nin High Point şehrindeki uluslararası mobilya fuarında ikinci bir lansmanla Amerika'ya tanıtılacak. Kurulan yeni şirket benim yönetimimde. Hedef olarak Türkiye ve Amerika başta olmak üzere birinci aşamada İngiltere, Çin, Endonezya, ikinci aşamada Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri'ni belirledik. Bu 10 yıllık bir planlamayı ifade ediyor. Ama benim hedefim bini 5 yılda gerçekleştirmek. Trump Home by Dorya, 100 parçalık bir koleksiyon." 

Gülsüm Erdem Emen/Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi satışa çıktı!
  • 06.03.2022 09:31

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi satışa çıktı!

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi 10 milyon dolarlık bir fiyat artış ...

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolar!
  • 09.10.2021 09:45

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolar!

Trump, 25 yılda ilk kez Forbes'un ABD'de "En Zengin 400" listesinde yer almadı. ...

Donald Trump işte bu evde yaşıyor!
  • 17.06.2015 12:19

Donald Trump işte bu evde yaşıyor!

Donald ve Melania Trump çifti, New York 5. Cadde'deki baştan başa altın kaplamay ...

Donald Trump'ın eski köşkü!
  • 17.03.2015 11:15

Donald Trump'ın eski köşkü!

Dünyaca ünlü emlakçı Donald Trump'ın bir köşkü andıran eski evi satıldı. İşte o ...

ABD'deki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı
  • 09.04.2018 14:15

ABD'deki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı

ABD'nin New York kentinde ABD Başkanı Donald Trump'ın evinin ve ofislerin bulund ...

Trump, Karayipler'deki süper lüks malikaneyi satışa çıkarttı
  • 14.05.2017 16:02

Trump, Karayipler'deki süper lüks malikaneyi satışa çıkarttı

ABD Başkanı Donald Trump, St. Martin Adası’nda bulunan malikaneyi 28 milyon dola ...