maritbet girişmaritbet
Bosh Rexroth Çözümleri WIN 2014 Fuarı’nda teknolojilerini sergileyecek

Bosh Rexroth Çözümleri WIN 2014 Fuarı’nda teknolojilerini sergileyecek

Bosch Rexroth, 19-22 Mart 2014 tarihinde, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek WIN Automation 2014 Fuarı’nda yer alacak

Bosch Rexroth, 19-22 Mart 2014 tarihinde, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek WIN Automation 2014 Fuarı'nda, enerji tüketimini azaltan, üretim verimliliğini artıran, esnek, dayanıklı ve özel ürün ve teknolojileriyle Türk sanayicisiyle buluşacak. Güncel teknolojiler üreten ve global anlamda faaliyetlerini sürdüren Bosch Rexroth, mobil uygulamaların yanı sıra, endüstriyel ve fabrika otomasyonunda kullanılan makineler konusundaki çözümlerini, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek WIN Automation 2014 Fuarı'nda sergileyecek. Bosch Rexroth'un fuarda sergileyeceği ürün ve teknolojiler arasında; enerji tüketimini azaltan Sytronix-Değişken hızlı pompa tahrik sistemleri, özellikle boyutun ve ağırlığın önemli olduğu koşullarda dayanıklı ve güçlü çözümler sağlayan hidrolik motor Hägglunds, farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanabilen ve esneklik sağlayan Varioflow - Rexroth konveyör sistemleri, frekans dönüştürücü FE, hidrolik uygulamalar için Indramotion MLC uygulaması, otomotiv sektörü ve kaynak ekipmanları üreticilerinin tercihi kaynak teknolojileri, güvenirliği ve üretkenliği artıran elektrikli vidalama sistemleri, yüksek ve açık deniz hidrolik teknolojileri, minimum alanda maksimum esneklik sağlayan IndraDrive Mi tahrik teknolojisi, TS transfer sistemleri, Elektromekanik Silindir EMC, Pnömatik Valf ve Mekatronik sistem çözümleri bulunuyor. 

Bosch Rexroth'un sergileyeceği son teknoloji ürün ve hizmetler, 19– 22 Mart tarihleri arasında 2. Salon D100'deki standında görülebilecek.

Sergilenecek Ürün ve Teknolojiler:
Sytronix – Değişken hızlı pompa kontrol sistemleri 

Sytronix serisi değişken hızlı pompa tahrik teknolojileri, güç tüketimini aktif olarak kontrol ederek hidrolik basınç sağlamak için gereken maliyeti düşürüyor. Sürecin tam kapasiteyle çalışmasının gerekmediği durumlarda, sürücü üzerinden pompa ve motor hızı ayarlanabiliyor ve böylelikle sistem daha verimli ve sessiz çalışabiliyor.

Hägglunds - Hidrolik motor 
Kimya, kağıt, geri dönüşüm ve madencilik sektörleri gibi farklı endüstrilerde kullanım alanı bulunan Hägglunds motor, özellikle boyutun ve ağırlığın önemli olduğu koşullarda dayanıklı ve güçlü çözümler sunuyor. Çok zorlu koşullara bile dayanacak şekilde tasarlanan bu kompakt motor; sonuçta sağlam, güvenilir ve yüksek performanslı bir hidrolik tahrik sistemi olarak göze çarpıyor.

Varioflow – Rexroth konveyör sistemleri 
Rexroth VarioFlow sistemleri, değişik tipteki ürünler ve koşullar için farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanabiliyor ve kullanıcıya  esneklik sağlıyor. VarioFlow, ekonomikliği ve sağladığı yüksek performansla dikkat çekiyor.

Frekans dönüştürüler
Frekans Dönüştürücü Fe, kontrol teknolojisi başkenti olan “Control City” den yeni ekonomik çevirici ürün ailesini temsil ediyor. Kompakt boyutlarıyla ürün, standart çeviricilerin 0.75 kW ila 160 kW arasındaki tüm güç aralığını kapsamasına olanak sağlıyor. İstisnai değeri, kolay kullanım özelliği ve çeşitli standart fonksiyonlarıyla Frekans Dönüştürücü Fe sınıfındaki yeni standartları kendisi belirliyor.

Hidrolik uygulamalar için Indramotion MLC
Kompakt hareket lojistiği sistemi IndraMotion MLC, tutarlı ve modern makine otomasyonu için aranılan özgürlüğün yanı sıra, basit mühendislik ve açık sistem arayüzleriyle, yenilikçi yazılım ve firmware fonksiyonlarının tüm gerçek zamanlı hareket uygulamalarında maksimum esneklik sağlıyor. 
Hareket kontrol, robot kontrol ve logic kontrol gibi alanlarda uygulama alanı bulunan IndraMotion MLC, uygun maliyetli ve güncel teknolojik çözümler sunuyor. 
Rexroth, sunduğu hareket kontrol teknolojileri sayesinde hidrolik tahrik sistemlerinin otomasyonunu da sağlıyor.

TS Rexroth konveyör sistemleri
Tüm endüstrilerde kullanılabilen Bosch Rexroth TS Konveyör sistemleri, konveyör sistemlerine alüminyum profillerin de entegre edilmesiyle oluşuyor. Türkiye'de sektörlerinde öncü birçok firma tarafından kullanılan TS1, TS2plus ve TS4plus konveyör sistemleri, yerleşim planına uygun olarak tasarlanarak, gerekli kontrol algoritmaları sayesinde, istenen performansları sağlayabiliyor.

Açık deniz hidrolik teknolojileri
Dünyada petrol, doğal gaz ve mineraller gibi hammadde talebi gün geçtikçe artarken, rezervlerin azalması açık denizler gibi farklı üretim alanlarını zorunlu kılıyor. Bosch Rexroth sunduğu performansı kanıtlanmış hidrolik ürünlerle 6.000 m derinliğe inen ortamlarda çalışmayı mümkün kılıyor.

Vidalama ve kaynak teknolojileri 
Rexroth, her çeşit uygulama için değişik güç aralıklarında elektrikli vidalayacılara sahip bulunuyor. Sabit bir noktada sıkım işlemi için 0,6Nm-1000Nm arasında sabit sıkıcılar, farklı noktalarda sıkım işlemi için 1Nm-220Nm arasında Ergospin tipi sıkıcıları bulunan Rexroth, müşterilerine zengin çözümler sunuyor. 

Özellikle otomotiv sektöründe ağırlıkları ve buna bağlı yakıt tüketimini azaltmak için odaklanılan hafif araç tasarımında bu amaçla kullanılan aluminyum malzemesini işleme almak tecrübe ve bilgi birikimi gerektiriyor. Rexroth kullanıcılara, aluminyum malzeme de dahil olmak üzere, düşük maliyetli ve güvenilir kaynak çözümleri sunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch kriptopara IOTA'yı kullanacak!
  • 11.01.2018 10:28

Bosch kriptopara IOTA'yı kullanacak!

Sanayi 4.0 kapsamında Bosch, IOTA kullanacağını açıkladı. IOTA’ya yatırım Robert ...

Bosch Rexroth'tan ekskavatöre ince dokunuş!
  • 23.09.2017 10:37

Bosch Rexroth'tan ekskavatöre ince dokunuş!

Bosch Rexroth, kompakt tasarımlı ekskavatörlerde ‘akış paylaşımı sistemi (LUDV)’ ...

Marmaray, Rota Teknik imzası taşıyor
  • 25.06.2014 10:05

Marmaray, Rota Teknik imzası taşıyor

Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi başarıyla devreye al ...

Bosch Rexroth’un İstanbul’daki ilk servis bayisi Ankatech açıldı
  • 13.06.2014 12:56

Bosch Rexroth’un İstanbul’daki ilk servis bayisi Ankatech açıldı

Dünyanın önde gelen uzman şirketlerinden Bosch Rexroth’un İstanbul’daki yeni ser ...

Bosch Rexroth’un Ankara’daki yeni bayisi Hidropol Mühendislik oldu
  • 11.03.2014 11:08

Bosch Rexroth’un Ankara’daki yeni bayisi Hidropol Mühendislik oldu

Kazakistan, Azerbaycan ve Gürcistan’da önemli projeler yürüten Hidropol Mühendis ...

Bosch’tan doğa dostu ürünlerde özel indirimli fiyatlar!
  • 04.03.2014 11:28

Bosch’tan doğa dostu ürünlerde özel indirimli fiyatlar!

Bosch ev aletleri doğa dostu ürünlerinde peşin fiyatına 9 taksit olanağı sunuyor ...