maritbet girişmaritbet
Berna Erkartal, Tepe İnşaat'ın Narlife projesini anlattı!

Berna Erkartal, Tepe İnşaat'ın Narlife projesini anlattı!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat olarak lansmanını Eylül ayı sonunda yaptığımız Narlife, 43 yılı aşan tecrübemiz ve ilke edindiğimiz kalite standardı ile Maltepe'de oluşturduğumuz yaşam alanının en yeni halkası oldu

 

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat olarak lansmanını Eylül ayı sonunda yaptığımız Narlife, 43 yılı aşan tecrübemiz ve ilke edindiğimiz kalite standardı ile Maltepe'de oluşturduğumuz yaşam alanının en yeni halkası oldu. 609 konuttan oluşan proje, net 29.500 metrekarelik arsa üzerinde 230 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor.

Maltepe'de Nar serisiyle çıktığımız yolculuğumuza 2006'da Narcity ile başladık. Oluşturduğumuz konsepti Narkule ile pekiştirdik ve bu konsepti şimdi de aynı DNA'ya sahip Narlife projesi ile tamamlıyoruz.

Diğer projelerimizle karşılaştırıldığında Narlife projesinde iç mimaride segmenti biraz yukarı taşıdığımızı söyleyebiliriz. Ayrıca müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ilk kez bu projede, stüdyo daireler de satışa sunuyoruz. Ek olarak Narlife'ta daha fazla yeşil alan bulunuyor. Projemizde yer alan dairelerin %60'ı deniz manzaralı. Başka bir deyişle projemiz, doğayla iç içe olmaktan zevk alanların, denizin mavisinde kaybolmaktan mutluluk duyanların ve huzur içinde zaman geçirmek isteyenlerin aradığı tüm renkleri birlikte sunuyor.

Hedef: "Altın" LEED Sertifikası Tepe inşaat olarak Narlife projesi ile altın seviyesinde LEED sertifikasyonu hedefliyoruz. Çevre dostu binalar konusunda gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında çalışmış Altensis firmasının danışmanlığında yürüttüğümüz çalışmalarda, projemizin tasarım ve inşaat aşamasında LEED kriterlerine uyum sağlaması ve yapılaşmanın çevreye verdiği olumsuz etkilerin önlenmesini planlıyoruz.

Amacımız, kullanılan stratejiler ve sistemler sayesinde, proje tamamlandıktan sonra oluşacak işletim giderlerini azaltarak bina sakinlerinin aidat yükünün en aza indirilmesi...

Narlife projesinde yaklaşık 2.000 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpiğe yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, çok amaçlı salon (sinema ve toplantı), kafe ve site marketi bulunuyor. Narlife, sahil yoluna ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekmesinin yanı sıra E-5'e 4 km, Bağdat Caddesine 7 km, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 18 km uzaklıkta bulunuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 teraslı ve bahçeli dairelerin yer aldığı projemizdeki daire fiyatlarımız 160 bin ile 845 bin lira arasında değişiyor. Ayrıca projeden ev sahibi olmak isteyenler Yapı Kredi ve Garanti Bankasından 60 ay süresince %0,77 ve 120 ay süresince %0.80, iş Bankasından ise 60 ay süresince %0.79 ve 120 ay süresince %0,82 aylık faiz oranlarından da yararlanabiliyor. Projenin, 30 ayda tamamlanması planlanıyor.

Media Cat farmaskop

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Berna Erkartal, Tepe İnşaat'ın Narlife projesini anlattı!
  • 02.01.2013 14:34

Berna Erkartal, Tepe İnşaat'ın Narlife projesini anlattı!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat olarak lansmanını Eylül ayı s ...

Tepe İnşaat, Maltepe’deki yeni projesi Narlife'ı satışa çıkardı!
  • 26.09.2012 08:36

Tepe İnşaat, Maltepe’deki yeni projesi Narlife'ı satışa çıkardı!

Maltepe’deki Nar serisiyle 2 proje yapan Tepe İnşaat, 609 konutluk Narlife proje ...