maritbet girişmaritbet
Bak Yapı, Bursa ve Çanakkale projeleri için düğmeye bastı!

Bak Yapı, Bursa ve Çanakkale projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul - Esenyurt'ta hayata geçirdiği Prestij Park ile adından sıkça söz ettiren Bak Yapı, Bursa ve Çanakkale’de iki yeni projeye başlıyor

Esenyurt'ta hayata geçirdiği İstanbul Prestij Park projesiyle Bursa'dan sonra İstanbul'da da adından söz ettiren Bak Yapı, Çanakkale ve Bursa'da yeni projelere başlıyor. Ayrıca Prestij Park projesinde kalan dairelerini satmak için yeni bir kampanya başlattı. İstanbul Prestij Park'ın ilk reklamında ünlü spor adamı Erman Toroğlu'nu oynatan Bak Yapı, ikinci reklamda ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'a da yer verdi. Yeni kampanyaya göre, İstanbul Prestij Park'ta 3+1 dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Prestij Park reklam yüzleri

Bugün Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen lansmanla basının karşısına çıkan Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, firmanın çalışmalarından bahsetti. İstanbul'da yeni projeler için arsa arayışına yöneldiklerini belirten Bakgör, diğer şehirleri de boş bırakmayacaklarının mesajını verdi. Basın toplantısına İstanbul Prestij Park'ın reklam yüzleri olan  ünlü spor adamları Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural da katıldı.

Ferhat Bakgör, İstanbul projesinin Türkiye'nin bir çok şehrinden talep gördüğünü ve yüzde 10 oranında yabancıya satış yaptıklarını söyledi. Prestij Park Esenyurt'tan ilk olarak ev alanların şu an yüzde 15-20 oranında kazandıklarını söyleyen Bakgör, proje tamamlandığında yüzde 70-80 oranında prim yapacağını belirtti.

"3 ayda 2 bin 392 konut sattık"

Bugüne kadar 5 bin konutu teslim ettiklerini açıklayan Ferhat Bakgör, Esenyurt bölgesindeki sorunlu projelerin inşaatlarını bitirmesini ve bölgenin değer kazanmasını istediğini söyledi. Bakgör; “Prestij Park projesi C segmentinin bütçesine uygun bir proje. Bizim amacımız ev alanlara bulundukları segment üzerinde bir yaşam sunmak. Projede biz oyunu kuralına göre oynadık. Önce ciddi bir araştırma yaptık. Ruhsat aldık ve kat ittifak tapularını oluşturduk. Bankalarla anlaştık. Sağlam adımlarla ilerlediğimiz için insanların güvenini kazandık. 3 ayda 2392 konutluk sitenin yarısını sattık” dedi.

Bak Yapı'nın Bursa'daki yeni projesi olan Bursa Prestij Modern'in lansmanı Kasım ayında yapılacak. 59 bin metrekarelik arazide yükselecek projede 918 konut yer alacak. 13 bloktan oluşan Bursa projesinde teslimler 2015 yılında yapılacak. Projede 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alacak.

Bak Yapı Prestij Park'ta fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor

Çanakkale'de yapımına bu ay başında başlanan Boğaziçi,4 blokta 140 konuttan oluşacak. 13 dönümlük arazi üzerine kurulan projede 2+1 dairelere yer verildi. Boğaziçi projesi, öğrenci apartı konseptinde inşa ediliyor.

Bak Yapı İstanbul projesinde 90 metrekarelik 1+1'ler 129 bin TL ile 139 bin TL, 3+1'ler 199 bin TL ile 269 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 2+1 dairelerin satış fiyatı ise 159 bin TL. Projenin Akbank, İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi Bankası, Şekerbank, Bank Asya ve Türkiye Finans ile anlaşması bulunuyor.

İstanbul Prestij Park İletişim Bilgileri;

Web: http://www.istanbulprestijpark.com.tr

Telefon: 444 16 99

Sinem Öztürk/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Prestij Optimum projesinin tanıtım filmi yayında
  • 13.07.2016 17:48

Prestij Optimum projesinin tanıtım filmi yayında

Bak Yapı'nın yeni projesi Prestij Optimum Bursa'da hayata geçiriliyor. Ayrıca pr ...

İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam filmi yayında!
  • 17.09.2013 10:28

İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam filmi yayında!

İstanbul Prestij Park projesinin yeni reklam filmi yayında. Başrollerinde Erman ...

İstanbul Prestij Park projesinin inşaatı ne durumda?
  • 21.03.2013 09:58

İstanbul Prestij Park projesinin inşaatı ne durumda?

Bakyapı imzası taşıyan İstanbul Prestij Park projesinin inşaatı tüm hızıyla deva ...

Beylikdüzü İstanbul Prestij Park reklam filmi yayında!
  • 21.03.2013 09:54

Beylikdüzü İstanbul Prestij Park reklam filmi yayında!

İstanbul Prestij Park projesinin reklam filmi yayında. Başrollerinde Erman Toroğ ...

Bursa Prestij Modern proje galerisi
  • 20.01.2014 09:28

Bursa Prestij Modern proje galerisi

Bakyapı tarafından Bursa'da inşa edilen Prestij Modern projesindan kareler ...

Bakyapı İstanbul Prestij Park örnek daire görselleri yayında!
  • 25.03.2013 14:24

Bakyapı İstanbul Prestij Park örnek daire görselleri yayında!

Bakyapı imzasıyla Esenyurt'ta inşa edilen İStanbul Prestij Park projesinin örnek ...