maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin ilan platformu ilansayfaniz.com açıldı!

Türkiye’nin ilan platformu ilansayfaniz.com açıldı!

Türkiye genelinde konut, iş yeri, arsa, bina, devremülk, turistik tesis ve vasıtanın kiralanıp, alınıp satılabildiği ilansayfaniz.com açıldı.

İnternetin vazgeçilmezi haline gelen emlak sektöründe, alım-satım ve kiralama süreçleri ilansayfaniz.com ile daha da kolaylaşıyor. Kısa sürede yoğun ilgi gören ilansayfaniz.com emlak ilan sitelerinin bir numarası olmayı hedefliyor. 

Tüm kullanıcıların beklentilerine yanıt verecek genişlikte hizmet sunan emlak portalı ile taşınır-taşınmaz, kiralık ya da satılık aradığınız her şey elinizin altında olacak. 

Ücretsiz üye olarak, ilan verme imkanı sunan ilansayfaniz.com'da tüm kategorilere ilan verebilir, diğer ilanların önüne geçebilir, diğer ilan sahipleri ile sınırsız  mesajlaşabilir, kendi mağazanızı açabilir, mağazanız altında ürünlerinizi listeleyebilirsiniz. 

Emlak arayan, satan veya kiracı arayanlar bir tıkla ilansayfaniz.com'da istediklerini bulabilecek. Kullanıcılar için kolay bir kullanım alanı sunan emlak portalında kelime veya ilan numarası ile detaylı arama yapılabilecek. Kategori alanında ise acil ilanlar, fiyatı düşenler, TOP 100 listesi görülebilecek. Aramanızı son 48 saat, 1 hafta, 1 ay olmak üzere zaman aralığı seçerek yapmak mümkün olacak. Böylece en güncel ilanlardan haberdar olarak aradığınız emlak ya da vasıtaya en kısa sürede ulaşmak kolaylaşacak.

Filtreleme hizmeti sayesinde, incelenen ilanların filtrelenmesi ve nokta vuruşu ile tam aranılan ilana ulaşılması gerçekleşecek. 

Sitede mağaza açacaklar için kampanya hazırlayan ilansayfaniz.com 31 Ağustos 2017 tarihine kadar indirimli fiyatlarla ilan mağazanızı açmanıza imkan verecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye’nin ilan platformu ilansayfaniz.com açıldı!
  • 16.08.2017 12:33

Türkiye’nin ilan platformu ilansayfaniz.com açıldı!

Türkiye genelinde konut, iş yeri, arsa, bina, devremülk, turistik tesis ve vasıt ...

’Evi görmeden kapora vermeyin’
  • 13.10.2015 19:53

’Evi görmeden kapora vermeyin’

TÜSODER'den emlak ilan sitelerini hedef alan dolandırıcılarla ilgili uyarı geldi ...