maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması başladı!

Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması başladı!

Capital, Ekonomist ve Eurobank Tekfen’in düzenlediği ve Turizm Yatırımcıları Derneği katkıları ile Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2012 başladı.

2010 yılında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, 2011 yılında İstanbul Kongre Merkezi'nin büyük ödülü kazandığı, Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2012 Araştırmasında geri sayım başladı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen araştırmada, Türkiye'de gerçekleşen en başarılı turizm yatırımı ve on farklı kategoride öne çıkan başarılı turizm girişimleri belirlenecek. Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) tarafından da desteklenen araştırma, ödül kazanan yatırımlar Haziran ayında düzenlenecek görkemli bir tören ile açıklanacak.

İki bölümde gerçekleştirilecek araştırmada, büyük ödül ve on farklı alt kategoride aday olmak veya aday göstermek için, 13 Nisan - 14 Mayıs 2012 arasında www.turizmyatirimlari.com  sayfasına girmek yeterli olacak. Araştırmanın ikinci bölümünde, turizm, finans ve medya sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan büyük jüri, büyük yatırım ve alt kategorilerde aday gösterilen firmaları değerlendirerek, araştırmanın sonuçlarını belirleyecek.

Araştırma büyük ödülün dışında,  Marina İşletmeleri, 5 Yıldızlı Oteller, Kent Otelleri, Kongre Otelleri, Butik Oteller, Havayolu Şirketleri, Marina İşletmeleri, Kültür Turizmi İşletmeleri, Sağlık Turizmi İşletmeleri, Doğa Turizmi İşletmeleri ve Spor Turizmi İşletmeleri kategorilerinden oluşuyor.

Turizm sektörünü Türkiye ekonomisinin en önemli can damarlarından biri olarak gördüklerini söyleyen Eurobank Tekfen Genel Müdürü Mehmet Sönmez, bu yıl üçüncü kez düzenlenen araştırmanın, sektörün en büyük ve en kapsamlı araştırmalarından biri olduğunu söyledi.

Türkiye'nin her yıl düzenli olarak artan turizm gelirlerinin, bu sektöre verilmesi gereken değeri ve desteği fazlasıyla ortaya koyduğunu belirten Mehmet Sönmez,  Capital ve Ekonomist ile işbirliği içinde düzenledikleri “Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nın, bu alanda gerçekleşen yatırımları kamuoyu ile paylaşmak ve yatırım yapan firmaların motivasyonu açısından da, önemli bir fırsat olduğunu açıkladı

Mehmet Sönmez, Eurobank Tekfen olarak, küçük bir pansiyondan beş yıldızlı bir otele kadar, turizm alanında gerçekleşecek her türlü yatırımın arkasında olduklarını sözlerine ekledi.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması başladı!
  • 19.04.2012 12:40

Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması başladı!

Capital, Ekonomist ve Eurobank Tekfen’in düzenlediği ve Turizm Yatırımcıları Der ...