maritbet girişmaritbet
Süleyman Çetinsaya: Markamıza olan güvenin en büyük etkeni müşterilerimizin yanında olmamızdır!

Süleyman Çetinsaya: Markamıza olan güvenin en büyük etkeni müşterilerimizin yanında olmamızdır!

Artaş İnşaat, sadece günü kurtaran kalite anlayışına dur diyor ve Avrupa Konutları projesi ile kalitenin minimum giderle uzun yıllar devam ettirildiği sürdürülebilir bir yaşam sunuyor

 

Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile sürdürülebilirlik kavramı ve bu kavramın Avrupa Konutları projelerindeki yeri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. 
 
Emsallerinizden farklı olarak projelerinizde sürdürülebilirlik kavramını ön plana çıkarıyorsunuz. Bu kavramı biraz açabilir miyiz? Nedir sürdürülebilir yaşam? 
 
Avrupa Konutları markalı konut projelerimizde uyguladığımız sürdürülebilirlik konsepti; teslim sonrasındaki kalitenin minimum giderlerle uzun yıllar boyunca devam ettirilmesini sağlamaktır. Bu kapsamda site giderlerini kısarken, aidat oranlarını da düşürmek üzere çalışmalar yapıyoruz. 
 
Sizden konut sahibi olacaklar sürdürülebilirlik kavramını hangi alanlarda ve nasıl hissedecekler? Yaşamlarına getireceği kolaylıklar neler olacak? 
 
Avrupa Konutları'nın en büyük ayrıcalıklarının başında gelen sosyal yaşam ve peyzaj alanları sürdürülebilir nitelikte hayata geçiriliyor. Bu da site sakinlerine kira bedellerini aratmayan aidatlara karşın çok cüzi rakamlardaki aidatlarla konforlu bir yaşam imkanı sunuyor. 
 
Avrupa Konutları olarak imzanızın olduğu tüm projeler için "sürdürülebilir yaşam" konseptinden söz edebilir miyiz? 
 
"Tatil köyü konforunda konut" anlayışıyla inşa ettiğimiz tüm Avrupa Konutları markalı konut projelerimizde yüzme havuzları, spor alanları, geniş sosyal yaşam ve peyzaj alanları sunuyoruz. Oluşturduğumuz sosyal alanların site sakinlerine yaş
amları boyunca yük olmaması için bu alanların işletme maliyetlerini minimize ediyoruz. 
 
Kar amacı gütmeden çalışan site yönetimlerine ek olarak, site yönetimine devredilen ticari alanların gelirleriyle aidat oranları düşürülüyor. Peyzaj alanlarının sulamasından, bakımına kadar tüm giderler de oluşturulan teknik donanımla minimum seviyelere indiriliyor. Site içi ortak mahallerin aydınlatmaları için de en tasarruflu teknolojik malzemeleri kullanıyoruz. Böylece tüm site giderleri indirilerek aidat oranları düşürülüyor. 
 
Avrupa Konutları, proje tesliminden sonra da hizmet vermeyi sürdürüyor. Bunlar ne tür hizmetler ve konut sakinlerine ne gibi kolaylıklar sağlıyor? 
 
Tüm projelerimizi teslim ettikten sonra site yönetimlerini kar amacı gütmeden belirli bir süre üstleniyoruz. Daha sonra site sakinleri birbirlerini tanıdıkça ve aralarındaki iletişim arttıkça, yönetimi site sakinlerine devrediyoruz. 
 
Şirketinizin satış sonrası da müşterilerinin yanında yer alma felsefesinin, yatırım amaçlı ev sahibi olacaklara maddi bir değer artışı sağladığından söz edebilir miyiz? 
 
Avrupa Konutları markalı ilk konut projemiz olan Atakent 1'i hala ziyaret ederim ve site sakinleriyle bizzat görüşürüm. Bugün markamıza olan güvenin en büyük etkeni de teslimattan yıllar sonra dahi müşterilerimizin yanında olmamızdır. Avrupa Konutları markalı herhangi bir projemizden ev almayı düşünen veya kiracı olmak isteyen kişi mutlaka bu projede sürdürülebilir bir kalite anlayışının olduğunu ve her zaman muhatap olabileceği bir firmanın olacağını bilir. Bu da yatırım amaçlı alanların evlerini çok daha rahat satabileceğini veya kiraya verebileceği anlamına gelir. 
 
ATAKENT 3'TE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM BAŞLADI 
 
6 ay erken teslimle yaşamın başladığı Avrupa Konutları Atakent 3, sürdürülebilir yaşam alanlarıyla markalı konut projeleri arasında örnek niteliği kazandı. Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje 165 dönümlük peyzaj alanı ve geniş sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. 
 
Taksim Meydanı büyüklüğündeki site meydanı, merkezde konumlandırılan tarihi Kayseri Saat Kulesi'nin bir benzeri ve Göl Kafe ile özgün bir yaşam alanı oluşturulan proje, ayrıcalıklarıyla Avrupa Konutları'nın kalitesini yansıtıyor. 
 
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerindeki daireler ile her zevke hitap eden projede fiyatlar 269 bin 600 TL'den başlıyor. Proje, 12 - 60 ay arası vadeye yüzde 0,83, 61 -120 ay arası vadeye yüzde 0,86, 121 - 240 ay arası vadeye ise yüzde 0,90 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. 
 
2.300 dairenin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 3'te, profesyonel spor kulübü, yüzme havuzları, spor sahaları, oyun alanları, göl restoran/ kafe ve site meydanı bulunuyor. 
 
Exclusive Homes
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!
  • 21.07.2022 11:25

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!

Artaş İnşaat ile Betacons ortaklığında hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentep ...