maritbet girişmaritbet
Sinpaş, Marmara'nın en iyi koyunu Bursa'ya getiriyor

Sinpaş, Marmara'nın en iyi koyunu Bursa'ya getiriyor

Sinpaş GYO Bursa'da 2 bin 16 konutluk Bursa Modern projesinin inşaatına devam ediyor. Bursa Modern'de ev sahibi olanlar Marin Kulüp'te günübirlik tatil imkânına sahip olacak

Kaynak: Bülent Yoldaş / Sabah

Bursa'da 2 bin 16 konutluk Bursa Modern projesinin inşaatına devam eden Sinpaş GYO, proje kapsamında Tirilye Koyu'nda Marin Kulüp Tirilye'yi inşa ediyor. Bursa Modern'de ev sahibi olanlar Marin Kulüp'te günübirlik tatil imkânına sahip olacak.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) İstanbul dışındaki ilk projesi olan 2 bin 16 konutluk Bursa Modern projesinin 1. etabında yaşam başlarken, 2. etap 1. kısımda da teslim günü yaklaşıyor. Temeli Haziran 2007'de atılan Bursa Modern projesinde 2 Etap 1. kısım Ekim 2010'da, 2. etap 2. kısım teslimler ise Haziran 2012'de gerçekleşecek. Sinpaş GYO, içinde büyük kulüp, festival meydanı ve 26 bin metrekarelik göleti barındıran Bursa Modern kapsamında Tirilye sahilinde "Marin Kulüp Tirilye" tesislerini inşa ediyor.

Bu yaz hizmete giriyor
Bursa Modern'de yaşayanlar bu yaz hizmete girecek olan Marin Kulüp Tirilye'de günübirlik tatil yaparak, denizle bulaşacak. Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı ve Bursa Genel Koordinatörü Oktay Şeref Rendeci, Bursa Tirilye sahilinde Sinpaş GYO'ya ait koyda inşa ettikleri Marin Kulüp Tirilye'nin bu yaz sezonunda açılacağını ifade ederek, 17 dönümlük Marin Kulüp Tirilye'nin yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırımla hayata geçtiğini kaydetti. Marin Kulüp'te Bursa Modern sakinlerinin hafta sonlarını su ve doğa sporu yaparak ve deniz kenarında doğa ile iç içe yaşayarak geçirebileceklerini söyleyen Rendeci, Kulüp içinde su ve su altı sporları merkezi, yelken kulübü, havuz, cafe, alakart restoran, 2 adet spor malzemelerinin satılacağı dükkân bulunacağını belirtti. Oktay Şeref Rendeci, Bursa modern projesi içinde yer alan Büyük Kulüp ile Tirilye Koyu'ndaki Marin Kulüp için işletmeci taleplerini toplamaya başladıklarını da ifade etti.

2010'da satışlar arttı
Bursa Modern'deki gelişmelerle ilgili de bilgi veren Rendeci, Bursalıların, proje şekillenmeden, projedeki evleri görmeden daire almayı tercih etmediklerini belirterek, projenin ilk satışa çıktığı dönemlerde satışlarda epey zorlandıklarını ancak projenin ilk etabının tamamlanmasıyla satış grafiğinin de yükseldiğini kaydetti. Rendeci, "Özellikle 2009 yıl sonundan itibaren oluşan yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. 2010 yılı ilk 4 ayında, 2009 yılı ilk 4 ayına kıyasla yüzde 85 satışlar arttı. Bugüne kadar 218 evi, sahiplerine teslim ettik ve 30'a yakın hanede yaşam başladı" diye konuştu. Rendeci, ilk etapta 2 milyon 203 bin 103 lira değerinde 3 adet yalı bulunduğunu, bu yalılardan birini satış ofisi olarak kullandıklarını, bir diğerinin ise Mavi Dünya Koleji'nin kurucusu ve sahibi Ömer Doğru tarafından satın alındığı ve yalıya Ömer Bey Yalısı isminin verildiğini belirtti.

600 milyon $ satış geliri hedefleniyor.
1. etapta yaşam başladı.
2. etap Ekim 2010'da teslim edilecek. Projenin tamamı Haziran 2012'de teslim edilecek.
Fiyatlar 129 bin 500 TL ile 2 milyon 200 bin TL arasında değişiyor.

Sinpaş Bursa Modern evleri iletişim bilgileri
Web: http://www.ottomanors.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0 224 257 13 63
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz