maritbet girişmaritbet
Seramiksan Farklı Konseptleriyle Unicera’da

Seramiksan Farklı Konseptleriyle Unicera’da

Seramiksan, 24. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda yine sektörde dikkat çeken yeniliklerini sergilemeye devam edecek

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 24. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda yine sektörde dikkat çeken yeniliklerini sergilemeye devam edecek.

Fuarda Nanotech, Digiart, Soluble Salt, Lappato, Full Lappato ve yeni üretim teknolojisi olan High Glossy ile üretilen ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak olan Seramiksan, 16 Mart'ta da reklam filmlerinin yıldızları Oylum Talu, Özge Özberk, Burcu Kara ve Hande Subaşı ile yönetmeni Metin Arolat'ı standında ağırlayacak.

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, 24. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda inovatif ürün portföyünü sergileyecek. 14-18 Mart tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuarda Seramiksan 6 numaralı salondaki 616-617 numaralı standında,ileri teknolojiyle ürettiği karolarıyla farkını gözler önüne serecek. Unicera'daki standında Doğa, Uzay /Galaksi ve Kadın konseptlerinde ürünlerini sunacak olan Seramiksan'ın Doğa konseptinde doğal yaşamın etkisini yaşatmak için koku ve ses efektleri kullanılacak, Uzay/Galaksi konseptinde büyük boyutlu teknik özellikleri ön planda olan teknolojik ürünler sergilenecek. Kadın konseptli stantta ise geçmişten günümüze gelen ihtişamı yansıtan ürünler koku ve müzik eşliğinde yer alacak; parlak ve canlı renklerin oluşturduğu özel kompozisyon, farklı duyuları harekete geçirerek yine görsel bir şölen oluşturacak.

Seramiksan, Unicera ziyaretçilerine özel bir sürpriz de yapacak. 16 Mart Cuma günü 14.00-16.00 saatleri arasında reklam yıldızları olan Hande Subaşı, Özge Özberk, Oylum Talu ve Burcu Kara ile reklam filminin yönetmeni Metin Arolat'ı konuk edecek.

Seramiksan yeni teknolojiler ile Unicera Fuarında  

Mekanları güzelleştiren ve tüketicilerinin hayatlarına değer katan Seramiksan Unicera'da bakteri oluşumunu engelleyen Nanotech, üç boyutlu baskı teknolojisiyle tasarımda sınırları zorlayan Digiart, desenleriyle dikkat çeken Soluble Salt, görsel derinlik sunan Lappato, Full Lappato ve High Glossy ürünlerini ön plana çıkaracak.  Seramiksan, Türkiye'de sadece Seramiksan tarafından kullanılan ve bir ilk olan High Glossy teknolojisi ile üretilen yeni ürünlerini de ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Seramiksan'ın High Glossy teknolojisi ile ürettiği yeni seri karoları yüksek parlaklık ve mükemmel dayanıklılığı ile mekânların yeni gözdesi olacak.  

“Unicera sektörümüzün lokomotiflerinden biri”

Unicera Fuarı'nın Türk seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü sergilediği en önemli platformlardan biri olduğuna dikkat çeken Seramiksan Satış Pazarlama Grup Başkanı H. Bülent Şamlı, “Unicera, Türk seramik sektörünün lokomotiflerinden biri. Dünya seramik sektörüne İstanbul'u bir cazibe merkezi haline getirebilmek için biz sektör profesyonellerine ve fuarlara büyük görevler düşüyor. Seramiksan olarak biz her yıl fuar öncesinde önemli bir hazırlık yapıyor, portföyümüzü yeniliyor, yeni ürünlerimizi sezona hazırlıyoruz. Unicera da bu bağlamda üzerine düşen görevi yapıyor ve fuar ziyaretçileri her yıl artış gösteriyor. Özellikle yabancı ziyaretçiler ve alım heyetlerinde dikkat çeken bir büyüme performansı sergiliyor. Bu yıl da Unicera'da inovatif ürün gamımızla Türk seramik sektörünü temsil etmekten büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor
  • 27.09.2022 17:19

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor

26-30 Eylül 2022'de İtalya’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük seramik fuarı C ...

Seramiksan ve VOQ işbirliği ile banyolara İtalyan dokunuşu
  • 03.09.2022 13:39

Seramiksan ve VOQ işbirliği ile banyolara İtalyan dokunuşu

Kullanıcı dostu, inovatif ve hijyenik mobilyalar ile bireylerin kendilerini yans ...

Seramiksan, teras ve balkonları konforlu ve güvenli alanlara dönüştürüyor!
  • 18.07.2022 10:47

Seramiksan, teras ve balkonları konforlu ve güvenli alanlara dönüştürüyor!

Geç gelen yaz aylarını fırsat bilenler kendini doğaya bırakırken, tatile gitmeye ...

Seramiksan karo ve vitrifiye ürünleriyle minimalist banyolar!
  • 23.06.2022 11:27

Seramiksan karo ve vitrifiye ürünleriyle minimalist banyolar!

Ev sahibi olmak isteyenlerin %50’sinden fazlası alacakları evin tarzlarını yansı ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Seramiksan doğayı dekorasyon trendlerine taşıyor!
  • 14.05.2022 17:33

Seramiksan doğayı dekorasyon trendlerine taşıyor!

Pandemide artan doğa özlemi, yaz ayları yaklaşırken dekorasyon trendlerine dönüş ...