maritbet girişmaritbet
Relux’e bir kere yatırım yapan yıllarca kazanacak

Relux’e bir kere yatırım yapan yıllarca kazanacak

Bilim adamı ve ekonomist olarak yetiştirilen Relux İcra Kurulu Başkanı Korkut Can Balkan, inşaattaki vizyonlarını anlattı.

Bilim adamı ve ekonomist olarak yetiştirilen, kuramsal fiziğe ilgi duyan Relux İcra Kurulu Başkanı Korkut Can Balkan, inşaatta “gelecek vizyonu” ile hareket ediyor.

Hikâyesi olan eser bırakacaklar

Kentlerinin kurulmasında farklı bir anlayışı olan Relux'un amacının inşaat yapmaktan çok iş becerisi olduğunu belirten Can, “Geleceğe eser bırakmak istiyoruz. Bununla birlikte bir de hikaye anlatmak istiyoruz. İş yaptığımız bölgeleri ve gelecek vizyonlarını belirleyerek fizibilite yapıyoruz. En mütevazi rakamlarla bölgenin 5 ile 8 yıl ilerisinde binalar yapıyoruz” dedi.

“Bu adamlardan bir yer aldık arkadaş…”

Her zaman yatırımcılarına kazandırmayı hedeflediklerini belirten Can, “Her ne yapılırsa yapılsın tüm seçimler ona göre yapılıyor. Yatırımcının ‘Bu adamlardan bir yer aldık arkadaş, yıllardır kazandırıyor' demesini istiyoruz. İnşa etmek istediğimiz imaj bu” diye konuştu.

Finansal piyasalarda itibarın önemine vurgu yaparak devam eden Can, “Bir hata bin yıllık itibarı yakar. İnşaat komplike bir iş ve biz bu alanda iyiyiz. Satış yaptığımız kesimde çoğunlukla Kapalıçarşı'dan yatırımcı ortaklarımız, ağabeylerimiz ve yakınlarımız. 75 yıllık itibar ile ve Altınbüken'in yed-i eminliği ile hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Geliştirir ve tasarlarız”

Kendilerini geliştirici olarak konumlayan Can, “Biz geliştiriciyiz, geleceğe bakarız, iş dizayn ederiz. Diğerlerinden çok farklıyız. Bu vizyonu gerçekleştirmek için finansımızın ve tecrübemizin elverdiği inşaat alanında iş yapıyoruz. Birleşmiş Milletler, BASF ve Başbakanlık gibi kurumlarla yıllarca birlikte çalıştığımız için bir takım öngörülere sahip oluyoruz. Bölgedeki diğer müteahhitler bugünün ihtiyaçlarına bakıyorlar. Bizse sürekli kazandıran ve değişikliklere uyumlu esnek binalar tasarlıyoruz” dedi.

Ufka bakıyorlar

Bu güne bakarak iş yapmadıklarını ısrarla altını çizen Can, “Krize dayanıklı ve öngörülü tasarımlar yapabiliyoruz. Şu anda Bağdat Caddesi'nde kullanılan asansör, dış kaplamalar ve ıslak zeminler gibi malzemelerin kullanımı 5-6 yıl sora İstanbul Finans Merkezi Bölgesi'ne gelecek. Ama biz bu günden kullanıyoruz. Bölgenin gelişimini öngördüğümüz için yatırımları ona göre yapıyoruz. Müşterimiz sürekli kazansın ki reklamlarımızı onlar yapsın. Düşüncemiz ve vizyonumuz onlara kazandırsın. Çevrelerine anlatsınlar. Diğer projelerde peşimize takılan bir kitle oluşsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altunbüken Holding, Relux'ü tanıttı!
  • 18.04.2015 10:01

Altunbüken Holding, Relux'ü tanıttı!

Altunbüken Holding, Relux markasının tanıtımını yaptı. ...

Relux Manhattan’daki sistemi Ümraniye’de uyguluyor
  • 22.09.2015 14:48

Relux Manhattan’daki sistemi Ümraniye’de uyguluyor

Altunbüken Holding, inşaat taahhüt işlerinin toplandığı Relux Gayrimenkul’de sır ...

İnşaatta katma değer ile marka olunur!
  • 21.09.2015 14:26

İnşaatta katma değer ile marka olunur!

Kuyumculuktaki bakış açısı ile İstanbul’un gelişen bölgelerinde konut ve ofis pr ...

Relux, inşaatlarına takı gibi tasarım yapıyor
  • 19.09.2015 15:44

Relux, inşaatlarına takı gibi tasarım yapıyor

Altıbüken Holding, İstanbul'un gelişen bölgelerinde altın gibi her zaman altın g ...

Dünya yollarına ‘Relux’ markasını yazıyor
  • 17.09.2015 15:22

Dünya yollarına ‘Relux’ markasını yazıyor

Geliştirdiği inşaat projeleriyle marka olmayı hedefleyen Relux, lokasyon kriterl ...

Relux’e bir kere yatırım yapan yıllarca kazanacak
  • 16.09.2015 12:23

Relux’e bir kere yatırım yapan yıllarca kazanacak

Bilim adamı ve ekonomist olarak yetiştirilen Relux İcra Kurulu Başkanı Korkut Ca ...