maritbet girişmaritbet
Oryapark İstanbul Ümraniye’ye değer katıyor

Oryapark İstanbul Ümraniye’ye değer katıyor

Oryataş’ın arsası üzerinde geliştirdiği çok fonksiyonlu Oryapark İstanbul, Ümraniye’nin değerini 900 milyon lira daha artırıyor.

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi Oryapark İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor. 36 dönümlük arsa üzerinde geliştirilen karma proje, 180 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

Projenin 900 milyon liralık bir değeri var

Dört kısımdan oluşan Oryapark İstanbul, ulaşım yollarının kesişiminde çok fonksiyonlu bir proje olarak yükseliyor. Otel ve ofis alanlarının yer aldığı bloklar hizmete girerken rezidans bloklarını oluşturan 2 kulede inşaat 27. kata kadar yükseldi. Bu yıl sonuna kadar kaba inşaatı ve dış cephe kaplaması bitmesi planlanan rezidans kulelerinin ince işçilikleri ve dekorasyonları gelecek yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Özenli peyzajı ve yaşam dostu mimarisi ile öne çıkan 36 katlı iki rezidans kulesinde 526 daire yer alıyor. Daireler 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli boyutlarda, konforlu ve modern olarak tasarlandı. Bazı özel dairelere 12.5 metrekareye kadar balkonlar eklenirken kullanıcının ve yatırımcının da elde edeceği değerin yükselmesi hesaplandı.

Oteli dünya markası Crown Plaza işletiyor

Oryapark'ın otel ayağını oluşturan otel bloğunu Crown Plaza işletiyor. Havalimanı ve köprülerin kesiştiği noktadaki konumu ile İstanbul iş dünyasının yeni merkezi Ümraniye'de hizmet veren Crown Plaza Oryapark İstanbul 156 oda, 41 suite, 13 gün ışığı alan toplantı salonu, spagoa ve oval restoranıyla otel tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor

Bu caddede alışveriş çok keyifli

Oryapark İstanbul'un alışveriş caddesinde 20 mağaza hizmet verecek. Alışveriş caddesinin hem mimarisi hem de içerisindeki mağazalarıyla bölgeye renk ve hareket katarak değerini yükseltecek. Ofis kulesi her açıdan çok kazandırıyor Çevre dostu LEED sertifikalı 27 ofis katı, Crown Plaza Oryapark'ın hemen yanında yer alıyor. Otelin hizmetlerinden yararlanan ofisler, aynı zamanda yemek salonlarında da rahatça misafirleri ağırlama imkanı sağlıyor.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Oryapark İstanbul görücüye çıktı!
  • 09.04.2015 16:41

Oryapark İstanbul görücüye çıktı!

Ümraniye'ye değer katacak dev yatırım Oryapark İstanbul projesi yoğun katılımlı ...

Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!
  • 26.06.2015 16:23

Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!

Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde geliştirdiği Oryapark İstanbul’da üçü bir arad ...

Oryapark İstanbul Ümraniye’ye değer katıyor
  • 08.04.2015 09:18

Oryapark İstanbul Ümraniye’ye değer katıyor

Oryataş’ın arsası üzerinde geliştirdiği çok fonksiyonlu Oryapark İstanbul, Ümran ...