maritbet girişmaritbet
Online Emlak semineri başarıyla sonuçlandı

Online Emlak semineri başarıyla sonuçlandı

Emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi Işıkören tarafından başlatılan Türkiye'nin İlk Online (Canlı) emlak semineri “Emlakta Potansiyeli Kazanca Çevirmenin Yolları” yoğun bir katılımla gerçekleşti

Emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi Işıkören tarafından başlatılan Türkiye'nin İlk Online (Canlı) emlak semineri “Emlakta Potansiyeli Kazanca Çevirmenin Yolları” 7 Şubat, Salı günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yurt çapında sektör içinden ve dışından iki yüze yakın kaydın alındığıonline emlak semineri ile sektörde bir ilki gerçekleştirmiş olan Işıkören, 21 Şubat Salı günü “Emlakta Satış Kapatmanın İncelikleri” başlıklı ikinci online seminer ile bilgi birikimini internet üzerinden canlı olarak katılımcılarla paylaşmaya devam edecek.

Uluslararası emlak markalarında üst düzey yöneticilik görevinin yanı sıra 15 yıldır yüzlerce emlak profesyonelini eğiten bu anlamda sektörün tek ismi Hilmi Işıkören "Bu kadar büyük bir ilginin olmasının yanı sıra sektör dışından kişilerin de kayıt yaptırması son derece önemli. Her bir katılımcı ile tek tek görüştüm. Sektör dışından kişilerin bir kısmı emlaktaki potansiyeli gördüklerini ve bu gayrimenkule geçmek istediklerini söyleyenlerdi. Diğer kısmı ise buradaki bilgileri kendi sektörlerine uyarlayıp başarılı olmayı hedefleyenlerden oluşuyor. Bu da gösteriyor ki “Online Emlak Seminerleri” hem sektör içi hem de sektör dışı girişimcilere başarının yolunu gösterecek bir bilgi platformu. Yoğun iş ortamında bilgiye vakit ayıramayan herkes için bilginin özüne en hızlı, en kolay, en rahat ve en ekonomik şekilde ulaşmanın yolu Online Emlak Seminerleri olacak.” diye açıklama yaptı.

"Emlakta Satış Kapatmanın İncelikleri" isimli ikincionline (canlı) emlak semineri 21 Şubat 2012 tarihinde 19:00 - 20:00 saatleri arasında canlı olarak internet üzerinden gerçekleştirilecek. Kişi başı katılım bedeli 50 TL + KDV olan online emlak seminerlerine kayıt ve detaylı bilgi için www.isikoren.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İnternete bağlı bir bilgisayarla hızlı ve kesintisiz yayın kalitesi sayesinde Türkiye'de ilk defa aynı anda yüzlerce kişi ister ofisinden, ister evinden online seminerlere kolayca katılabilecek. Güçlü ve benzersiz içeriklerden oluşan "Online Emlak Seminerleri", özellikle iş saatleri dışındaki saatlerde herkesin rahatça katılmasına olanak sağlıyor. Ortalama bir saat süren seminerlerin sonunda katılımcılar canlı olarak sorularını sorabilirken, her seminer sonunda katılımcılara elektronik sertifika ile katılım belgesi veriliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak işinde nasıl başarılı olunur?
  • 16.01.2016 17:18

Emlak işinde nasıl başarılı olunur?

Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştiren Elfi Akademi ilk etki ...

Hilmi Işıkören ‘emlakta 1 numara olmanın yolları’nı anlatacak
  • 19.06.2014 14:16

Hilmi Işıkören ‘emlakta 1 numara olmanın yolları’nı anlatacak

Hilmi Işıkören bu akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında emlakta 1 numara olmanın ...

Hilmi Işıkören'den gayrimenkul satışında yükselmek isteyenlere tavsiyeler!
  • 07.10.2012 13:56

Hilmi Işıkören'den gayrimenkul satışında yükselmek isteyenlere tavsiyeler!

Geçen ay paylaşmaya başladığım gayrimenkul de dahil bir çok sektörde satış işind ...

Gayrimenkul profesyonellerine yenilikçi tavsiyeler!
  • 09.09.2012 14:36

Gayrimenkul profesyonellerine yenilikçi tavsiyeler!

Proje Danışmanı Hilmi Işıkören, Exclusive Homes dergisi için "Gayrimenkul profes ...

Gayrimenkulde 3 beyaza dikkat!
  • 26.06.2012 17:00

Gayrimenkulde 3 beyaza dikkat!

Hayatta başarılı olmak için aşağıdaki üç beyaz gibi görünen siyahtan uzak durmal ...

Online Emlak semineri başarıyla sonuçlandı
  • 08.02.2012 14:04

Online Emlak semineri başarıyla sonuçlandı

Emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi Işıkören tarafından başlatılan Türkiye'ni ...