maritbet girişmaritbet
Los Angeles'taki Hollywood yazısı otel olarak hizmet verecek

Los Angeles'taki Hollywood yazısı otel olarak hizmet verecek

California Valisi Arnold Schwarzenegger, Danimarkalı bir mimarın, ABD'nin Los Angeles kentine tepeden bakan Hollywood yazısına otel yapma projesine sıcak baktığını açıkladı

 

Danimarkalı mimar Christian Bay-Jorgensen, ABD'nin Los Angeles kentine tepeden bakan Hollywood yazısının bulunduğu bölgeye otel yapma projesi için harekete geçti. Son olarak 'kurtarılması için' Playboy'un patronu Hugh Hefner'in 900 bin dolar bağışta bulunmasıyla gündeme gelen Hollywood yazısının otel haline getirilme projesi, Terminatör filmlerinin yıldızı, California Valisi Arnold Schwarzenegger'i de heyecanlandırdı.
 
HARFLER ÜZERİNDEN MANZARA
Projeye göre14 metre yüksekliğindeki harflere paralel olarak yapılacak olan lüks otelde, yüzme havuzları da olacak ve her harfin üzerinden manzarayı izlemek mümkün olacak. Proje hakkında konuşan Jorgensen, "Ben Hollywood'un sembolünün ve ABD'nin keşfedilmemiş alanlarının bir hayranıyım. Bence Altın Küre, Oscar gibi törenlerin Hollywood simgesinin bulunduğu bölgede yapılması çok anlamlı olur. Yine bu sembolü geleceğe taşır" dedi.
Schwarzenegger de, "O, hayallerin ve düşüncelerin sembolü. Hollywood'u hayal eden tüm sanatçılara, gelecek kuşaklara açık" diye konuştu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz