maritbet girişmaritbet
Koray İnşaat, otomobil yarışına sponsor oldu

Koray İnşaat, otomobil yarışına sponsor oldu

Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından "Sizin için yarışıyoruz" sloganıyla otomobil yarışının ana sponsoru oldu

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün saygın kuruluşlarından Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından bedensel engelliler yararına düzenlenen Otomobil Slalom Yarışı'na ana sponsor olarak destek verdi. 

"Sizin için yarışıyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin'in katılarak startını verdiği yarıştan elde edilen gelir, 81 ildeki engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunmak amacıyla kullanılacak.

Ankara 75. Yıl Hipodromu Park Alanı'nda düzenlenen yarışma, özel olarak hazırlanan otomobillerle gerçekleştirildi. 34 vekilin kıyasıya mücadele ettiği yarışma sonunda birinciliği Fahrettin Poyraz alırken, Gülşen Orhan ikinci, Bayram Özçelik ise üçüncü oldu. Dereceye girenler kupalarını Bakan Fatma Şahin'in elinden aldı.
Yarışma öncesi konuşma yapan Bakan Şahin, sosyal sorumluluk kapsamında engelliler için yarış yapılacağını belirterek, milletvekillerinin yasama ve denetimin yanı sıra sosyal sorunlara karşı da görevlerinin olduğunu dile getirdi. Yarışma gelirinin 81 ildeki engelli vatandaşlar için kullanılacağına işaret eden ve etkinliğe destek veren kuruluşlara teşekkür eden Şahin, “İnşallah hak eden kazanır diyorum ama benim gönlüm kadınların kazanmasından yana, bir kadın olarak” diye konuştu.

Koray: Kalite, güven ve estetik

57 yıllık köklü tarihiyle Türkiye gayrimenkul ve inşaat sektörünün öncü isimlerinden biri olan ve bugüne kadar yapımını üstlendiği projelerle milyonlarca metrekarelik inşaat tecrübesi bulunan Koray, aralarında Türkiye'nin önemli mimari yapılarının da bulunduğu birçok başarılı projeye imza attı. Yıllardır birbirinden seçkin projeler inşa eden Koray, markasının sahip olduğu kalite, estetik ve güveni her bir projesine yansıtmayı başaran bir şirket.
Sabancı Center, Yapı Kredi Plaza, Sabancı Üniversitesi, Ankara Sheraton, Adana Hilton SA, Yapı Kredi Genel Müdürlük Binası gibi, her biri kendi alanında özel anlam ifade eden pek çok yapı inşa etti. Mimari açıdan da öncü ve yenilikçi özellikler taşıyan bu yapılar, Türk inşaat sektörünün gelişiminde de önemli bir yer teşkil etmektedir.

Türkiye'nin en seçkin konut projeleri arasında gösterilen pek çok projenin altında da Koray imzası bulunuyor. İstanbul Kasaba, Elit Residence, İstanbul - İstanbul, Eliyeşil Villaları, Vaniköy Villaları, Andiçen Villaları, Fenerbahçe Koru Sitesi, Kalamış Koru Sitesi, Belvü Sitesi, Göçek Marina Resort Villaları, Eskişehir Natura Evleri ve Bursa Güzelbiryer gibi prestijli konut projeleri Koray markasının güvenini taşıyor.

Koray İnşaat yurtdışında ise Ürdün'de King's Academy, Moskova'da Rusya Ekonomik Geliştirme ve Ticaret Bakanlığı, Moskova Vergi Dairesi Kompleksi, Moskova Sayıştay Binası, Mekke'de AJYAD InterContinental Hotel ve Rusya'da Samara Neftegaz Genel Merkezi'nin inşaatlarını gerçekleştirdi. Koray İnşaat, halen, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda projenin inşasına devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DemirDöküm, enerji verimliliğinin önemini hatırlattı
  • 05.01.2021 10:45

DemirDöküm, enerji verimliliğinin önemini hatırlattı

DemirDöküm, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi tarafından 19'uncus ...

Elit Residence'ın kira bedeli 9 bin lira olarak belirlendi
  • 02.04.2014 16:05

Elit Residence'ın kira bedeli 9 bin lira olarak belirlendi

YKK, Elit Residence’ın kira bedelini 9 bin lira olarak açıkladı ...

Bursa Güzelbiryer’de 108 ay sıfır faiz, 24 ay sonra hemen teslim
  • 07.11.2013 12:38

Bursa Güzelbiryer’de 108 ay sıfır faiz, 24 ay sonra hemen teslim

Bursa’nın en beğenilen projesinde ev sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir ...

Koray İnşaat'ın acı günü! Sema Çapar vefat etti!
  • 01.10.2013 09:37

Koray İnşaat'ın acı günü! Sema Çapar vefat etti!

Koray İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü M. Şam ...

Recep Tayyip Erdoğan, Erciş'te telekonferansla kentsel dönüşüm projesini başlattı!
  • 18.08.2013 08:55

Recep Tayyip Erdoğan, Erciş'te telekonferansla kentsel dönüşüm projesini başlattı!

Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremlerde büyük yıkımın yaşandığı ...

Koray İnşaat, otomobil yarışına sponsor oldu
  • 10.07.2013 09:30

Koray İnşaat, otomobil yarışına sponsor oldu

Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından "Sizin için yarışıyo ...