maritbet girişmaritbet
"Konut fiyatlarındaki yükseliş prefabrik evlere talebi artırdı"

"Konut fiyatlarındaki yükseliş prefabrik evlere talebi artırdı"

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, betonarme konut fiyatlarındaki yükselişin prefabrik evlere talebi artırdığını söyledi.

Karmod'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Durmaz, son dönemde klasik betonarme konut fiyatlarındaki yükselişin üretimini gerçekleştirdikleri prefabrik evlere olan talebi arttırdığını kaydetti.

 Ekonomik fiyatlarıyla öne çıkan hazır evlerin kaynaksız vidalı sistem yeni teknoloji ile üretildiğini vurgulayan Durmaz, yüksek izolasyon içeren ürünlerinin en çok Marmara bölgesinde talep gördüğünü belirterek şunları kaydetti:

 "Yurt içi ev satışlarımızda bu yılın ilk 6 aylık döneminde yüzde 30 gibi bir artış yaşadık. Prefabrik ev satışlarımızda özellikle Marmara bölgesinden önemli bir talep artışı oldu. Bu durumun klasik betonarme konutlardaki fiyat artışından kaynaklandığı düşüncesindeyiz. Günlük ortalama 3-4 evi kurulum yapılmak üzere sevk ediyoruz. Ev taleplerinde Marmara bölgesini Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerimiz takip ediyor."

 Prefabrik evler demonte olarak fabrikada hazırlandığı için ön üretiminin kısa sürede tamamlandığını belirten Durmaz,  "Kaynaksız vidalı teknoloji kullanılarak üretilen yapılarımız geçmeli duvar panel sistemiyle yerinde yapı büyüklüğüne göre ortalama 5 günde kurulum yapılabiliyor. Türkiye'nin neresinde olursa olsun evlerimiz ekiplerimizce kurulum yapılarak müşterilerimize hazır teslim ediliyor." dedi.

Durmaz, "Hazır ev fiyat olarak da çok cazip. 19 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Uzun ömürlü yapı sınıfında tek katlı ve 2 katlı modellerde üretim yapılan hazır evlerimiz 30'un üzerinde konforlu planlarda müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Evlerimiz toplu konut alanları ve yatay mimari konseptiyle tatil köyleri için de önemli bir alternatif sunuyor." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altan Elmas: Konut fiyatlarında yüzde 60'lık artış bekleniyor
  • 09.11.2021 10:16

Altan Elmas: Konut fiyatlarında yüzde 60'lık artış bekleniyor

A Para'da yayınlanan Emlak Avcısı programına katılan KONUTDER Başkanı Altan Elma ...

Faiz indi, ev fiyatları uçuşa geçti!
  • 03.11.2021 16:23

Faiz indi, ev fiyatları uçuşa geçti!

Kamu bankaları, konut kredileri faiz oranlarında indirim yapınca bu durum beklen ...

Konut fiyatlarındaki artış medyanın gündeminde!
  • 18.09.2021 13:39

Konut fiyatlarındaki artış medyanın gündeminde!

2021 yılı itibarıyla hem kiralık hem satılık ev fiyatlarında yükselme meydana ge ...

KONUT FİYATLARINDA ARTIŞ
  • 14.01.2012 11:44

KONUT FİYATLARINDA ARTIŞ

Konut fiyatlarında %6,3 artan fiyatlar Türkiye’yi 4. Sıraya yerleştirdi ...