maritbet girişmaritbet
İhlas Evleri Turgutlu 1. Etap’ın lansmanı yapıldı!

İhlas Evleri Turgutlu 1. Etap’ın lansmanı yapıldı!

Manisa Turgutlu Ergenekon Mahallesi'ndeki İhlas Evleri'nin 1. Etap lansmanı Ege Sevilen Otel'de yapıldı.

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, "Allah'ın izniyle güzel bir yaşam alanı kurmak istiyoruz. Turgutluların bu alandan temel atılmadan daire almalarını bekliyoruz. Hem karlı bir yatırım yapmış olacaklar, hem de huzurlu bir yaşam alanında aileleriyle birlikte güzel zamanlar yaşayacaklardır" şeklinde konuştu. 

Türkiye Gazetesi Manisa İI Temsilcisi Muammer Akman da, "Biz İhlas ailesi olarak hem pazarlama firmalarımız hem inşaat firmamız hem de basın yayın organlarımız olarak insanların sağlığı ve huzuru için çalışıyoruz. Basın kanadımızı gücünü ispatlamış bir durumda, İhlas Evleri Turgutlu'ya hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Akın, 'Turgutlu'ya yapılacak her türlü yatırımın yanındayız ve destekçiyiz. Turgutlu'ya yapılan yatırımlarından dolayı desteği olan herkese teşekkür ederim" ifadeleri kullandı. 
 
Son olarak kürsüye çıkan İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, "İhlas ailesi olarak halkımıza iyi hizmetler vermekten mutluluk duyuyoruz. İhlas evlerinden satın alanlar her zaman kazanacaktır. Çünkü bir sadece daire satmıyoruz, dürüstlük temel ilkemizdir, huzurlu bir yaşam alanı oluşturmak adına Allah'ın izniyle Turgutlu'da yapılacak. İhlas Evlerinin Turgutlu'ya değer katacağını düşünüyorum. Bizim Turgutlu gibi Ege Bölgesinin yükselen değerine olan bir kente gelmemizde desteği olan herkese teşekkür ediyoruz. Ergenekon Mahallesi'nde yaptığımız incelemelerde Turgutlu'nun şehir merkezinden uzak güzel bir yerleşke olduğunu gördük ve hiç düşünmeden bu güzel kentin güzel mahallesine bu inşaatı yapmak için projelerimizi tamamladık. Türkiye'nin birçok yerinde projelerimizi devam ediyor. Yaptığımızı başarılı işler bizim referansımızda ve yaptığımız projelerle birlikte azımsanmayacak bir rakamda istihdam sağlıyoruz. İhlas Holding'in kurucusu olan, geçtiğimiz günlerde Hakkın rahmetine kavuşan Enver Ağabeyi niyazla anıyoruz. Enver Ağabey'in "Dünyada mekan, ahirette iman" sözüyle sizleri selamlıyorum. Lansmanımıza katılan herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. 
 
Son An

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İhlas Evleri Turgutlu 1. Etap’ın lansmanı yapıldı!
  • 05.03.2013 11:58

İhlas Evleri Turgutlu 1. Etap’ın lansmanı yapıldı!

Manisa Turgutlu Ergenekon Mahallesi'ndeki İhlas Evleri'nin 1. Etap lansmanı Ege ...

Manisa Turgutlu'da yüzlerce asırlık ağaçlar kesildi!
  • 27.07.2012 12:46

Manisa Turgutlu'da yüzlerce asırlık ağaçlar kesildi!

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çaldağı bölgesinde konuşlandırılan ve 18 mily ...