maritbet girişmaritbet
Erin Heatherton Antalya'da Mardan Otel'de kaldı!

Erin Heatherton Antalya'da Mardan Otel'de kaldı!

Victoria’s Secret modeli Erin Heatherton Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıktı

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan Victoria's Secret modeli Erin Heatherton ile buluşup sohbet ettim. Her ne kadar menajeri 23 yaşındaki modelin Leonardo DiCaprio'yla ilişkisi hakkında soru sormamı istemese de ben dayanamadım, nasıl bir erkeğin onu etkileyebileceğini sorarak istediğim cevabı aldım!

Model olmak çocukluk hayaliniz miydi?       

- Hiç böyle bir hayalim yoktu. Aslında ben biyolog olmak istiyordum. New York'a gidip modellik yapmaya başladım. Her şey tamamen şans eseri oldu.

Nasıl başladınız modelliğe?

- Üniversite kampüsünde keşfedildim. O kadar büyük olanaklar sunuldu ki, reddedemedim ve böylece modelliğe başladım. Bana ilk teklif geldiğinde şoke olmuştum, hiç beklemiyordum. Hatta önceleri kaygılanmıştım... İşte böyle duygular içinde başladım modelliğe.

Siz Victoria's Secret modelleri, ‘melekler' olarak tanınıyorsunuz. ‘Melek' olmak, insanın üstüne ekstra bir sorumluluk yüklüyor mu?

- Evet, çok büyük sorumluluk hissediyorum. Daha çok çalışmam gerekiyor, yapacak çok işim var. En iyi modellerle, makyaj ve saç artistleriyle ve elbette tasarımcılarla çalışıyorum. O yüzden kendimi yetiştirmem gerekiyor. Bu da çok büyük bir sorumluluk veriyor bana.

Dışarıdan bakıldığında neşeli bir kızlar grubu gibi görünüyorsunuz. Gerçekten göründüğünüz gibi misiniz?

- Gerçekten de öyleyiz. Her şey çok gerçek. Biz beraber seyahat ediyoruz, tatiller yapıyoruz, çok eğleniyoruz. Hep bir aradayız. Bizimle ilgili bir TV şovu yapılsa çok güzel olur aslında...

BENİM HAYALİM HOLLYWOOD DEĞİL

Bir hiyerarşi var mı aranızda; “önce gelen, sonra gelen”, “ablaya saygı” gibi?

- Hayır hiçbir hiyerarşi yok aramızda. Ben ilk başladığımda, hatta daha model bile değilken Victoria's Secret kataloglarına baktığımda modellerden ürküyordum. Onlarla çalışmaya başladığımda ise tam tersi bir sistem olduğunu gördüm. Çok sıcaklar, cana yakınlar. Herkes işine kendi karakterini yüklüyor. Önce gelenle, sonra gelenin bir farkı yok anlayacağınız.

Modellerin çoğu ilerleyen yıllarda ya tasarımcı oluyor ya da sinema oyuncusu. Peki ya siz? Geleceğinizle ilgili ne tarz planlar yapıyorsunuz?

- Birçok ilgi alanım ve yapmak istediğim çok şey var. İleride bu alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum. Ama benim hayalim Hollywood'da oyuncu olmak değil. Röportaj yapıyorum, poz vermeyi biliyorum. Bunlara yönelik bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Ayrıca evle ilgili şeyleri çok severim, dekorasyonla ilgiliyim. İleride ev tasarımına yönelik bir iş düşünebilirim.

Bundan 10 sene sonra kendinizi nerede ve nasıl hayal ediyorsunuz?

- 10 sene sonra aile kurmayı hayal ediyorum ve hâlâ Victoria's Secret'ta çalışıyor olmayı tabii ki!

KENDİMİ ÜNLÜ BULMUYORUM

Küçük mutluluk kaçamaklarınız neler?

- Beni birçok şey mutlu eder; köpeğim, arkadaşlarım... Mesela yakın bir arkadaşımın bebeği oldu, bu beni çok mutlu ediyor. Tatil yapmak ve işim de beni mutlu eder. Aslında hayat beni mutlu ediyor.

Neler çok üzer peki?

- Yalandan nefret ederim. Çok dürüst bir insanım, o yüzden yalancılardan hoşlanmam. Bir de zaman konusunda sıkı yetiştirildiğim için geç kalmaktan hiç hoşlanmam. Çünkü ben her yere zamanında yetişmeye çalışırım.

Bu kadar genç yaşta şöhret sahibi olmak zor bir şey mi?

- Ben kendimi çok ünlü bulmuyorum, çünkü çevremdekiler de benim gibi. Zaten uç noktalarda değil, normal bir hayat yaşıyorum. Kendimi korumam için iyi bir taktik belki de kendimi çok ünlü bulmamam! Kendimi böyle düşüncelere uzak tutuyorum. O yüzden de farklı bir hayat yaşamıyorum.

Her zaman içinizden geldiği gibi davranabiliyor musunuz?

- Ben her zaman benim ve istediğimi yapıyorum. Değişemem.

OTELLERİNİZ SARAY GİBİ

Türkiye'de dikkatinizi özellikle çeken bir şeyler oldu mu?

- Dosso Dossi Fashion Show için geldim Antalya'ya. Mardan Otel'de kaldım. Pek dışarı çıkamadım ama buradaki havuzu çok beğendim. Rüya gibiydi. Bir de otelleriniz saray gibi.

KENDİNE GÜVENEN ERKEK YÜREĞİME DOKUNUR

Bir mekânda 10 tane erkek var diyelim. İçlerinden birinin sizin gözünüzde fark edilmesi için ne yapması gerek?

- Espri anlayışı olmalı, esprili erkeği severim. Ayrıca yanındayken kendimi güvende hissedeceğim ve aynı zamanda kendine güvenen biri yüreğime dokunur.

KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN

Güzellik ve bakım sırlarınızı herkes merak ediyor. Bunları bizimle de paylaşır mısınız?

- Bakım konusunda hangi ürünü kullandığınızdan çok bakımınızı düzgün yapıp yapmadığınız önemli. Saç bakımınızı yapmanız lazım mesela. Ayrıca cildinizi sabah, akşam yıkayıp kremlemelisiniz. Ürününüzün de iyi olması gerekiyor bu arada, markası hiç önemli değil. Anlayacağınız kendinize dikkat etmelisiniz. Bu konuda mesai harcamanız, dinlenmeniz, kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Tek yapacağınız bu işte!

Pınar  Yılmazerler / Hürriyet

Yorum Yaz