maritbet girişmaritbet
DAP Yapı, Prism Crm ile müşteri ilişkilerindeki başarıyı yakalıyor

DAP Yapı, Prism Crm ile müşteri ilişkilerindeki başarıyı yakalıyor

Projelerini sistemli bir CRM altyapıda birleştirmek için Code5 Yazılım ile işbirliğine gitti. Şirket, yoluna PRISM CRM ile devam edecek

Orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan, şehire katma değer sağlayan DAP YAPI projeleri üstün nitelikleriyle sektöre yön veriyor. Tıpkı İspanyol mimar Gaudi'nin eserleri gibi şehirde dolaşırken aniden karşınıza çıkarak sizi şaşırtıyor. İz bırakan, hayranlık uyandıran, tek tip binaların yanında masallardan fırlamış gibi duran DAP projeleri, bulunduğu yerin bütün havasını değiştiriyor. DAP Yapı, minik kum tanelerinden yarattığı sanat eserleriyle ülkemizi uluslar arası platformlarda başarıyla temsil ediyor. Projelerini sistemli bir CRM altyapıda birleştirmek için Code5 Yazılım ile işbirliğine giden şirket, sektörel tecrübesine güvendiği PRISM CRM'i tercih etti. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, PRISM CRM projesi ile satış süreçlerinin hız kazandığını ve projeleri tek bir altyapıda birleştirerek başarıyla yönetebildiklerini belirtti.

Code5 Yazılım ve DapYapı  işbirliği başlangıç sürecinden bahseder misiniz? Hangi hedefleri esas alarak PRISM CRM'i tercih ettiniz ve esas aldığınız hedeflerin neresindesiniz?
2009 yılı itibari ile hızla  güçlenmeye ve yeni projeler üretmeye devam eden şirketimizin büyüyen iş hacmi ve artan iş süreçleri, bizleri entegre ve veri ihtiyacımızı hızla karşılayabileceğimiz bir altyapıya itti. Bilgi altyapımızı ve işleyişimizi daha güçlü, pratik ve sağlıklı bir şekile sokmak için Code5 yazılım ile işbirliği sürecine girdik. PRISM CRM uygulaması ile tüm projelerimizin satış süreçlerinde hızlı ve sağlıklı kararlar alabileceğimizi gördük. PRISM CRM ile çalışmaya başlarken öncelikli hedefimiz doğru verileri analiz edebilen sistemli bir altyapıyıoluşturmaktı.

PRISM CRM uygulama ve adaptasyon sürecinizi değerlendirebilir misiniz?
PRISM CRM inşaat CRM alanında hızlı, esnek ve detaylı bilgi içeren yapıya sahip bir program. Uygulanma aşamasında firmamızın yapısına uygun ihtiyaçlarımıza cevap veren çözümler sunuldu. İş sürecimizde Code5 Yazılımın tecrübeli destek kadrosu ile birlikte çalışmanın memnuniyeti içindeyiz. Gerek yerinde, gerek uzaktan bağlantı ile destekleri devam ediyor. İşbirlikçi yaklaşımları sayesinde süreçlerimizi başarıyla yönetebiliyoruz.

PRISM CRM'in şirketinize sağladığı faydalardan bahseder misiniz?
PRISM CRM ile tüm iş süreçlerimizi kontrol altında tutabiliyoruz. Bütünleşik yapısı ile şirket içi departmanlar arasında tam bir entegrasyon sağladık. İnşaat CRM alanında sektörel tecrübesini hissedeceğiniz raporlama tekniği, hatırlatmaları ve otomatik güncellemeleri ile iş süreçlerimiz hız kazandı. Kontrollü satış süreci ve hatasız iş akışı sağlıyoruz. Kampanyalarımızı kolaylıkla uygulayabiliyor, istediğimiz raporları zaman sınırlaması olmaksızın alabiliyor, analizler yapabiliyoruz.

Entegre program üzerinden bütün ekibin gerekli bilgilere ulaşarak, kontrollerini anında yapılabilmesini sağlıyor. Stratejik konularda doğru ve hızlı kararlar alabilmemize yardımcı oluyor. Müşterilerin istediği vadeye göre ödeme planı hazırlanması ve müşteri bazında saklanması özellikleri ile satış ekibimizin iş yükünü hafifletiyor ve süreci hızlandırıyor. PRISM CRM güncel durum bilgileri ve satış gücü yönetimi ile satış hedeflerimizin takibini kolaylaştırıyor. Portföy yönetimi ile gayrimenkul satış stok durumlarını metrekare, ciro bazında raporlar alınıp analiz yapılabilmesi, projelerde farklı satış kuralları, farklı kampanyalar uygulanabilmesi, pazarlama ve planlama faaliyetlerimizi kolaylaştırdı. Muhasebe entegrasyonu ile sistem verimliliğimiz arttı. Şirketimizin farklı birimleri iş süreçlerini aynı veritabanı üzerinde gerçekleştirdiği için bilgi akışında kopmalar olmuyor ve hatalı işlemler oluşmuyor. Pazarlama satış sürecimizi yöneterek operasyonel verimliliğimizi ve müşteri sadakat seviyelerini artırmamıza yardımcı oldu. PRISM CRM'in her firmanın kendi özel yapısına rahatlıkla uyum sağlayabileceği esnek bir yapısı var. PRISM CRM ‘de tamamen sektöre özel dizayn edilmiş modüller mevcut. Raporlama da bunlardan biri. Her firma kendi yapısına uygun raporlama gerçekleştirmek istiyor. Biz bunu PRISM CRM ile istediğimiz özelliklerde gerçekleştirebiliyoruz.

İş ortaklarınıza PRISM CRM'i önerir misiniz? Eğer önerirseniz kısaca nedenlerinden bahseder misiniz?
İnşaat CRM yapılandırılmasında PRISM CRM'i tercih ettiyseniz sadece bir program değil sektör tecrübesini her alanda hissedeceğiz bir hizmet almış oluyorsunuz. Aynı zamanda PRISM CRM ile oluşturduğunuz veri kaynağını gelecekteki projelerinize aktararak kendi müşteri portföyünüzü oluşturuyorsunuz.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyor ve ortaklı projeler geliştiriyorsanız, PRISM CRM satış, pazarlama faaliyetleri ve gayrimenkul durum raporlarını istediğiniz zaman  alabilme ve kontrol edebilme imkanı sağlıyor. Sektörel yazılım olması sebebiyle her modül iş süreçlerinizi hızlandırmak iş yükünüzü azaltmak için tasarlanmış.

Önümüzdeki dönemler için PRISM CRM ile ilgili beklenti ve hedeflerinizden bahseder misiniz?
Gelişen ve değişen ihtiyaçlarımız doğrultusunda PRISM CRM'in yeni çözümlerini değerlendirip mevcut CRM sistemimize adaptasyonunu sağlamaya devam edeceğiz.

wwww.code5.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi
  • 08.10.2021 16:22

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi

DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, ...

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!
  • 19.06.2021 15:14

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!
  • 19.06.2021 15:08

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi ş ...