maritbet girişmaritbet
Başakşehir’de Bulvar’ın sonu Rezidans’a çıkıyor

Başakşehir’de Bulvar’ın sonu Rezidans’a çıkıyor

Başakşehir’in değişen ve gelişen yüzünün son temsilcisi olan Bulvar İstanbul, 1555 konuta ilaveten geliştirdiği rezidans etabını satışa çıkarıyor.

Kaliteli ve markalı konutların Başakşehir'de geliştirdiği en önemli projelerden birisi olan Bulvar İstanbul, yeniliğe doymuyor. 1555 konutu tek etapta satışa çıkan ve 1391'i satılan projede 165 konutluk yeni rezidans ile çıta daha yükseğe taşınıyor. Yeni etap olan Bulvar Rezidans 14 Şubat'ta satışa çıkıyor.

Kuruldukları 2004 yılından bu yana birçok taahhüt işine imza atan Özülke İnşaat, 2013 yılında Emlak Konut GYO'dan kazandığı ihale ile markalı konut üretimine geçti. Modern, ferah ve insani kullanımı önemseyen Bulvar İstanbul ile Başakşehir'de işe başladıklarını belirten Bulvar İstanbul İş Ortaklığı İcra Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, şehir hayatı kurguladıklarını belirtti. Satışı devam eden az miktardaki konutlara ek olarak rezidans projesini geliştirdiklerini ifade eden Aydoğan, ön satış öncesi yaklaşık 1000'in üzerinde ön talep aldıklarını kaydetti. Toplam 37 kattan ve 165 daireden oluşan Bulvar Rezidans'ta her ihtiyaca yönelik 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Hepsini birden satarak müşteri kazandı

İnşaat firmalarının etap etap satışa çıkarak ve proje ilerledikçe kazanç paylarını artırdıkları sistem ile hareket etmeyi benimsemediklerini belirten Aydoğan, önceliği müşteri kazancına tanıdıklarını ifade ediyor. Projenin lansman ile birlikte tek etapta satışa sunulduğuna dikkat çeken Aydoğan, “Yatırımcımızın çıkış fiyatından istediği daireyi seçmesine yardımcı olduk. O zaman insanlar kendileri kullanmak üzere konut aldı” dedi.

İlk fiyat ile kazancı paylaştıklarını söyleyen Aydoğan, “Bölgeye göre bayağı uygun fiyatlarla satışa başladık. 2 bin 350 liradan lansmana çıkıldı. Şu anda fiyatlar ortalama 3 bin 400 lira seviyelerinde. Yüzde 35 civarında prim yaptı. Böylece müşteri kazanarak bilinçli konut alıcısı oluşturduk. Bundan sonraki projelerde müşteri devamlılığını sağladık. Hatta ikinci el piyasası oluştu. Çünkü fiyatlar halen doymadı, alıcısı var” dedi. Müşteri kazanmanın faydasını Bulvar Rezidans etabında gördüklerini kaydeden Aydoğan, satışa çıkmadan büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını belirtti.

Proje ismini yolun genişliğinden aldı

Projeyi kurgularken yollara geniş bir alan ayırdıklarını söyleyen Aydoğan, “Kendi inşaat paylarımızdan feragat ederek yolu geniş tuttuk. Hatta bulvar kadar geniş olduğunu fark edince ismini buradan esinlendik. Rezidans'ı da bu yolun sonuna yerleştirdik. Son derece elit, sempatik ve herkesin yaşamak isteyeceği bir proje oldu” diye konuşarak sözlerini bitirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 2 bin 68 sismik izolatör var
  • 13.02.2023 16:08

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 2 bin 68 sismik izolatör var

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nuretti ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu
  • 15.11.2021 14:58

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi kapsamın ...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
  • 15.06.2021 17:26

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen Kanal İstanbul çalışmaları k ...

Başakşehir Avrasya Konutları projesinden son görüntüler!
  • 08.06.2021 10:45

Başakşehir Avrasya Konutları projesinden son görüntüler!

Emlak Konut GYO tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Avrasya Konutları Başa ...