maritbet girişmaritbet
Aydoğan İnşaat, Cadde Park Erenköy projesine başladı!

Aydoğan İnşaat, Cadde Park Erenköy projesine başladı!

Büyük konut projeleri her geçen gün artarken, şehrin merkezindeki butik projeler ise kişiye özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Mahalle hayatını yaşatan butik projeler, şehrin merkezinde A plus yaşamın keyfini sunuyor

İstanbul'un merkezinden uzak konumda olmasına rağmen sosyal donatıları ve lüks imkanlarıyla büyük konut projeleri, yeni cazibe merkezlerine dönüştü. Çok katlı bloklarda yaşamın getirdiği birçok lüks, mahalle yaşamını bitirdi, şehrin merkezinden uzak noktalarda yer alan sitelere göçü başlattı. Sitelerde yaşam fazlalaştıkça, mahalle hayatına duyulan özlem de bir o kadar artıyor. Binlerce insanın yaşamasına olanak tanıyan projeler, bir yandan da insanları yalnızlaştırıyor. Mahalle kültürünün getirmiş olduğu komşuluk ilişkilerinden uzaklaştırıyor, atalarımızın “Ev alma komşu al” sözünü mazide bırakıyor. Bir yandan da okul, hastane, banka, çarşı, iş yeri gibi mekanlardan uzaklaştırıyor. Büyük konseptli projelerin farklı artıları olsa da, butik konseptte tasarlanan konut projeleri ise o sıcacık mahalle yaşamını sunuyor. 1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında yaptığı konut projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, “Aydoğan İnşaat olarak butik konut projelerine önem veriyoruz. Çünkü butik projeler sayesinde müşterilerimizle birebir temas kurabiliyoruz, onların isteklerini göz önünde bulundurup kişiye özel tasarımlar yapabiliyoruz” diyor. 

Şehrin cazibe merkezi

Kentsel dönüşümle birlikte İstanbul'un gözbebeği konumundaki birçok semtte de butik projeler hız kazanmaya başladı. Bağdat Caddesi, Bomonti, Levent, Nişantaşı gibi şehrin önemli lokasyonları ise ilk göze çarpanlar arasında . İrfan Aydoğan, özellikle Bağdat Caddesi gibi şehrin önemli lokasyonlarının hiçbir zaman popülaritesini kaybetmeyeceğinin ve her zaman şehrin trend noktaları olmaya devam edeceğinin altını çiziyor. “Aydoğan İnşaat olarak Bağdat Caddesi'nde ‘Cadde Park Erenköy' projemizin startını verdik. Tek blokta 54 dairelik bir konut inşa etmemize rağmen 2 katlı kapalı otoparkı, sauna ve fitness salonları, A plus işçilik ve malzeme kalitesiyle, büyük konut projelerindeki aranılan tüm ayrıcalığı sunuyoruz” diyen İrfan Aydoğan, ayrıca “Cadde Park Erenköy” projesiyle, şehrin merkezinde, mahalle hayatının yaşanabileceği, şehrin tüm konforunu, büyük konut projelerindeki lüksle sunduklarını ifade ediyor. 

Proje detayları iyi okunmalı

İstanbul Kadıköy Moda'da, Moda'nın site özelliği taşıyan ilk ve tek prestijli projesi “Panorama Park Moda”yla dikkat çeken Aydoğan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, az sayıda daireyi bünyesinde barındıran, kullanıcısına nitelikli ayrıntılar sunan butik projeleri tercih ederken projenin şehrin merkezinde olup olmamasına, ulaşım kolaylığına dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor. Ayrıca İrfan Aydoğan, binanın teknik şartlara uygun olup olmadığı, brüt-net oranları, sözleşmede belirtilen malzemelerin kullanıp kullanılmadığı gibi ayrıntıların da büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor. Butik proje satın alacakların da büyük konut projelerinden ev satın alanlar kadar seçici olması gerektiğini belirtiyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy'ü anlatıyor
  • 20.06.2014 15:17

İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy'ü anlatıyor

Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Cadde Park Erenköy projesini ...

Halkbank konut kredisine yüzde 20 TOKİ indirimi
  • 29.08.2016 13:13

Halkbank konut kredisine yüzde 20 TOKİ indirimi

Halkbank'tan TOKİ'yi borcu olan müşterilerine yüzde 20 indirim ile konut kredisi ...

Göztepe'nin değeri hızlı tren projesiyle uçuşa geçti!
  • 29.08.2016 12:27

Göztepe'nin değeri hızlı tren projesiyle uçuşa geçti!

Yüksek fiyatlar nedeniyle el yakan Bağdat Caddesi'nin alternatifi, Göztepe'nin t ...

Aydoğan İnşaat, 2 yeni projesine daha başladı
  • 21.03.2016 12:51

Aydoğan İnşaat, 2 yeni projesine daha başladı

Yaklaşık 30 yıldır yaptığı butik projelerle adını duyuran Aydoğan İnşaat, kents ...

İstasyonpark Göztepe satışta!
  • 04.03.2016 17:06

İstasyonpark Göztepe satışta!

Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstasyonpark projesinde satışlar ...

Bağdat Caddesi'nin yeni projesi: Aslanpark Erenköy!
  • 16.11.2015 16:59

Bağdat Caddesi'nin yeni projesi: Aslanpark Erenköy!

Aydoğan İnşaat tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Aslanpark Erenköy ...