maritbet girişmaritbet
Avrupark, yeni kentin merkezinde yükselecek

Avrupark, yeni kentin merkezinde yükselecek

Bahçekent’de kurgulanan 20-25 bin kişilik nüfusun yaklaşık 6 bin kişilik kısmına ev sahibi olacak Avrupark’da satışlar ve inşaat 11 Nisan’da başlıyor.

Başakşehir sınırları içindeki Avrupark'ın yeni kurulan bir şehir içinde yer aldığına dikkat çekerek sözlerine başlayan Cihan İnşaatYönetim Kurulu BaşkanıErtuğrul Yavuz Pala, Hayat Park'ın çevresinde en az 20 bin kişinin yaşayacağı beni meskun mahallerin inşa edildiği kaydetti. Özel sektörün burada yapacağı farklı projelerle nüfusun çok daha yukarılara taşınacağını belirten Pala, “Bölge Şu anda bütün kent donatısına sahip, bu çok önemli. Bahçekent'in donatısından yararlanacağız. Ayrıca farklı projenin avantajları da var” dedi.

Bölgenin geleceği parlak

Avrupark Bahçekent'ten ev alanları parlak bir geleceğin beklediğini söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizin yer aldığı Bahçekent, Emlak Konut tarafından geliştirildi. Bahçekent, sağlık, eğitim, alışveriş ve spor alanlarıyla kendi kendine yeten bir uydu kent olarak planlandı. Kanal İstanbul'a, üçüncü havalimanına, 29 Ekim'de açılması planlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim'e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alan Bahçekent, önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak” dedi.

Yeni bir kent kuruluyor

Avrupark Bahçekent'in sakinlerine hem bu yeni kentin imkanlarını hem de kendi içindeki zengin sosyal olanakları sunacağını belirten Pala, “Projemiz, insan odaklı tasarımıyla sakinlerine konforlu bir yaşamın kapılarını açarken, daha yapım aşamasındayken de kazandırmaya başlayacak. Avrupark Bahçekent, alt yapısıyla, planlamasıyla, konumuyla, İstanbul'un geleceğinin yıldızı olacak.  Proje ilk satışa çıktığında ev alanlar inşaat bittiğinde yaklaşık yüzde 80 kazanmış olacak” diye konuştu.  

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupark, yeni kentin merkezinde yükselecek
  • 09.04.2015 16:03

Avrupark, yeni kentin merkezinde yükselecek

Bahçekent’de kurgulanan 20-25 bin kişilik nüfusun yaklaşık 6 bin kişilik kısmına ...