maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları EN GÜVENİLİR MARKA OLDU

Avrupa Konutları EN GÜVENİLİR MARKA OLDU

Avrupa Konutları, hizmet kalitesine en çok güvenilen ‘konut markası’ oldu ve En Güvenilir Marka Ödülü almaya hak kazandı

Tüketici Akademisi tarafından gerçekleştirilen, markaların tüketici üzerinde etkileri konulu araştırmanın sonuçlarına göre Avrupa Konutları, hizmet kalitesine en çok güvenilen ‘konut markası' oldu ve En Güvenilir Marka Ödülü almaya hak kazandı. Avrupa Konutları'nın ödülü 15 Mart Dünya Tüketici Günü münasebetiyle düzenlenen 23'üncü Uluslar arası Tüketici Zirvesi'nde verildi.

Konut sektöründe bu ödüle layık görülen tek marka Avrupa Konutları oldu.
Ödülünü Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu'nun elinden alan Süleyman Çetinsaya, “Biz kaliteye çok önem veriyoruz. Konutta markalaşmak için müşterinin memnun olması ve konut almayı düşünen yakınlarına bu memnuniyetini ifade etmesi çok önemlidir. Bunu başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Müşterimize sadece konut teslim etmiyoruz aynı zamanda yaşam tarzı sunuyoruz. Projelerimizde geleceğin teknolojilerini ve mühendislik sistemlerini uyguluyoruz. Avrupa Konutları olarak hem biz kazanıyoruz hem de müşterimiz kazanıyor. Bugüne kadar binlerce konut ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz” dedi.

İletişim bilgileri

Web: http://www.avrupakonutlari.com.tr/
Tel: 0 212 444 03 80
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz