maritbet girişmaritbet
ZER Muhteşem’den lansmana özel fiyatlarlar

ZER Muhteşem’den lansmana özel fiyatlarlar

Ceylan İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen ZER Muhteşem'in teslim tarihi Aralık 2018 olarak planlanıyor.

Ceylan İnşaat'ın imzasını taşıdığı ZER Muhteşem Yeni Yıl projesi Kadıköy Göztepe'de yükseliyor. Satışların devam ettiği proje 5 bin 800 metrekarelik arsa üzerinde konumlanıyor. ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları 25 kat tek bloktan oluşuyor. Proje dahilindeki dairelerin büyüklükleri 91 ile 204 metrekare arasında değişiyor. 1+1,2+1, ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede teslim tarihi Aralık 2018 olarak planlandı.

Firma bünyesinde 90 ay vade fırsatı sunan ZER Muhteşem'de banka faizi uygulanmıyor. Projede yer alan 2+1 daireler 699 bin liradan başlıyor.

Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle önemli başarılara imza atan Ceylan İnşaat, Fikirtepe'de yepyeni bir yatırıma imza atıyor. Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre mesafede bulunan proje Fikirtepe'nin kentsel dönüşümüne katkı sağlaması planlanıyor. ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda özel güvenlik tarafından 7/24 korunma imkanı sunuyor. Site içerisindeki, hareket sensörlü kameralar ve görüntülü konuşma sistemleri güvenli bir yaşamı sahipleriyle buluşturacak.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ZER Muhteşem’den lansmana özel fiyatlarlar
  • 13.06.2017 15:34

ZER Muhteşem’den lansmana özel fiyatlarlar

Ceylan İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen ZER Muhteşem'in teslim tari ...