maritbet girişmaritbet
Yenibosna’nın yenisi Karat 34 görücüye çıkıyor

Yenibosna’nın yenisi Karat 34 görücüye çıkıyor

İstanbul Yakası’nın ulaşım ve yatırım açısından en kritik lokasyonlarından Yenibosna’da hayata geçirilen Karat 34 projesi basına tanıtıldı.

Emlak Konut'un İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım işi kapsamında inşa edilen Karat 34 projesinin detayları bugün açıklandı. Emlak Konut'un arsası için 3 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumunda en yüksek teklifi sunan Baş Yapı ile Doğa Şehircilik ortaklığı 470 konutluk projeye başlıyor. 440 milyon liralık teklif ile arsanın sahibi olan ortaklık, dev arsa üzerine inşa edilecek yeni proje ile bölgenin değerine değer katacak. 

35 bin metrekarelik yüzölçümüne sahip arsada hayata geçirilecek olan Karat 34, 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçeneklerde dairelerden oluşacak. Ulaşım akslarının kesiştiği noktada konumlandırılan proje Atatürk Havalimanı'na, Kuyumcukent'e metro, metrobüs duraklarına, Basın Ekspres Yolu'na çok yakın mesafede yer alıyor. E-5'e cephesi bulunan Karat 34'te teslimler ise Ağustos 2018'de başlıyor.