maritbet girişmaritbet
Ve Güneşli Evleri'nde 267 bin liraya bahçeli daire

Ve Güneşli Evleri'nde 267 bin liraya bahçeli daire

Ve Güneşli Evleri kapsamında bahçeli daire fiyatları 267 bin liradan başlıyor

Markalı konut projelerinin yeni merkezi Güneşli'de yatay mimarisi ve bahçeli katlarıyla dikkat çeken Ve Güneşli projesine büyük ilgi. Giriş katlarının yanı sıra orta katlar ve teraslardaki bahçeleriyle 6 bin m2 yeşil alanıyla yeşili yeniden yaşama katan projede, bahçeli dairelerin fiyatları 267  bin TL'den başlıyor. 32 bin m2 alan üzerinde 8, 11, 12 katlı üç bloktan oluşan Ve Güneşli'de 214 konut ve ticari üniteler yer alacak. Dikey yapılaşmanın yoğun olarak yaşandığı Güneşli bölgesinde yatay mimarisi ve bahçeli katları ile dikkat çeken Ve Güneşli projesinde, bahçeli dairelerin fiyatı 267 bin TL'den başlıyor.

Markalı konut projelerinin yeni merkez üssü Güneşli'de 32 bin metrekare alan üzerinde 8, 11, 12 katlı üç blokta 214 konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Ve Güneşli projesinde 6 bin metre kare yeşil alana ayrıldı. 42 ila 138 metrekare aralığında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje, bahçeli giriş katlarının yanı sıra orta katlardaki ve teraslarındaki bahçeleri ile yeşili yeniden yaşamın içine dahil ediyor. Bahçeli dairelerin fiyatı 267 bin TL'den başlıyor. 

Şehrin merkezinde bahçeli ev keyfi 
Hem bahçeli katları hem daire sakinlerinin bir arada zaman geçirebileceği, çocuklarının güvenle oynayabileceği sosyal alanların yer aldığı Ve Güneşli projesi çocukluğumuzun “mahalle konforunu” da yeniden hayatımıza geri getiriyor. Gündelik ihtiyaçların karşılanabileceği alıveriş alanları, sağladığı ulaşım kolaylığı, iş merkezleri, okul ve hastanelere yakınlığı ile metropol merkezinde sakin ve konforlu bir yaşam sunuyor. Şehrin merkezinde bahçeli bir eve sahip olmaya imkan tanıyan Ve Güneşli projesi, şehrin merkezinde bahçeli bir eve sahip olmanın keyfini ve mahalle konforunu yaşatıyor. Ev algısının rezidans algısı içerisinde kaybolmayarak oturumculara sıcak ve samimi bir yaşam vaat etmesinde dolayı, özellikle İstanbul'da çalışmak durumunda olan genç profesyoneller, firma sahipleri ve  yatırımcılar projeyi tercih ediyor. 

Ödeme ev tesliminde
Dairelerin yüzde 70'inin satıldığı Ve Güneşli projesinde inşaatın da yarısından çoğu tamamlandı. KDV oranının yüzde 1 olduğu projede daire satın almayı avantajlı kılan ödeme kampanyası ise devam ediyor. Yeni yıla ev sahibi olarak girme fırsatı sunan kampanya kapsamında Ve Güneşli projesinden konut alanlar, ödemelerine ev tesliminden sonra başlayacaklar. Kampanya kapsamında yüzde 35 oranındaki peşinatı anahtar tesliminde ödeyecek olan konut sahipleri, aynı şekilde kalan tutarı da banka kredisi ile taksitlendirebilecek. Peşinat ve kredi ödemelerine başlamadan ev tesliminin yapıldığı kampanya, avantajlı fiyattan bitmiş bir daireyi satın alma imkanı sunuyor. Bitmiş bir daireyi hem de şimdiki fiyattan satın alan kişi oturumcu ise teslimden sonra taşınıp kira öder gibi taksitini ödeyebilir; yatırımcı ise ister kiraya verebilir isterse de değerlenen  dairesini satabilir.
İnşaat sektörünün tecrübeli isimlerinden Keleşoğlu'nun tecrübesi, Depar Teknik Yapı ile Teleset Mobilya'nın işbirliği ile yapılan projenin anahtar teslimi ise Kasım 2014'te gerçekleşecek. 

Ve Güneşli İletişim Bilgileri 
Tel: 0212 444 80 83
Web: www.vegunesli.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ve Güneşli projesinin görselleri yayında!
  • 28.11.2012 10:02

Ve Güneşli projesinin görselleri yayında!

Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçir ...

Ve Güneşli Evleri'nde 267 bin liraya bahçeli daire
  • 12.12.2013 11:38

Ve Güneşli Evleri'nde 267 bin liraya bahçeli daire

Ve Güneşli Evleri kapsamında bahçeli daire fiyatları 267 bin liradan başlıyor ...

Ve Güneşli'de 179 bin TL'ye-Peşinat yok
  • 09.12.2013 09:20

Ve Güneşli'de 179 bin TL'ye-Peşinat yok

50 milyon liralık yatırımla yükselen Ve Güneşli projesinde peşinatsız ve taksits ...

Ve Güneşli projesi satılık daire fiyatları
  • 05.11.2013 16:06

Ve Güneşli projesi satılık daire fiyatları

Ve Güneşli Konutları'nda satılık konutların fiyatları 198 bin liradan başlıyor. ...

Ve Güneşli ev fiyatları 279 bin TL'den başlıyor
  • 26.10.2013 16:29

Ve Güneşli ev fiyatları 279 bin TL'den başlıyor

Güneşli'de 9 bin metrekareye inşa edilen Ve Güneşli'de stüdyolar tükendi ...

Ve Güneşli satılık daire fiyatları! 196 bin liraya stüdyo!
  • 16.07.2013 13:10

Ve Güneşli satılık daire fiyatları! 196 bin liraya stüdyo!

Keleşoğlu, Teleset Mobilya ve Depar Teknik Yapı ortaklığında inşa edilen Ve Güne ...