maritbet girişmaritbet
Vakana Vadisi’nde 225 m2 villa 450 bin dolar!

Vakana Vadisi’nde 225 m2 villa 450 bin dolar!

HY İnşaat tarafından Vakana Vadisi’nde 225 metrekareli villalar 450 bin dolardan satılıyor

 

 

HY İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Vakana Vadisi 20 bin metrekare arsada 8 adet havuzlu villa, 18 adet ikiz villa, 20 adet bahçe ve çatı dubleksi olmak üzere 46 konut bulunuyor.
Vakana Vadisi'ndeki villalara 15 m2'lik ekim alanları tahsis edilirken, projede 225 ile 500 metrekare arasında farklı büyüklükte villalar bulunuyor. Mart 2011'de teslim edilecek Vakana Vadisi'nden Sarıyer merkeze ve İstinyepark'a shuttle hizmeti de sunuluyor.
 
Fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor
Yüzde 85'i yeşil alandan oluşan projeye adını veren ‘Vakana', kıryerinde oturanları koruyan melek anlamına geliyor. 3 etapta satışa sunulan ve ilk bölümdeki 6 bahçe dubleksinin satışının tamamlandığı Vakana Vadisi'ndeki 9 çatı dubleksini kapsayan ikinci etabın satışı ise sürüyor. Vakana Vadisi'ndeki 3'üncü etaptaki kalan daireler büyük metrekareli ikiz ve müstakil villalardan oluşacak. Vakana Vadisi'nde büyüklüğü 225 metrekareden 500 metrekareye kadar değişen evlerin fiyatları ise 450 bin dolardan başlayıp 1 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor. Dubleksler dahil tüm evlerde her odanın kendine özel bir banyosu da bulunuyor.

Yürüme, koşu ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, çardak, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, mini futbol, ping-pong, bilardo, tenis, basketbol ve voleybol alanları, sauna ve fitness center'ın yer aldığı Vakana Vadisi'nde 24 saat kameralı güvenlik de sunulan imkanlar arasında.

HY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım, Belgrat Ormanları ile Karadeniz arasında kalan Zekeriyaköy'ün, Tünel projesinin hayata geçişi ile metroya 10 dakikada bağlanacağını belirterek, konsept olarak bölgede farklılık yaratacak yeni bir projeye de hazırlandıklarını söyledi.
 
Yeni proje geliyor
Yıldırım, şöyle devam etti:
“7 dönümlük bir arazi ile anlaşmak üzereyiz. Burada ‘galeri' mantığında 250 m2'lik villalar inşa edeceğiz. 20-25 villadan oluşacak butik proje, boydan boya camla kaplanacak. İçeride oturanlar tıpkı dışarıdaymış gibi rahat ve ferah hissedecek. Ancak dışarıdan kimse villaların içini göremeyecek. Cam ise bildiğimiz cam olmayacak. Isı ve ses yalıtımına sahip olacak ve bu yolla enerjiden % 60 tasarruf edecek.” Yıldırım, evlerin akıllı ev teknolojisiyle inşa edileceğini sözlerine ekledi.
 


Vakana Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.vakanavadisi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 202 90 58
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz