maritbet girişmaritbet
Selimoğlu - Pana Yapı Ortaklığı Fikirtepe'de yıkımlara başladı

Selimoğlu - Pana Yapı Ortaklığı Fikirtepe'de yıkımlara başladı

Yarım asrı aşan tecrübesi ile inşaat sektöründe aktif bir şekilde faaliyet gösteren Selimoğlu Group ve Pana Yapı’nın ortaklığıyla Fikirtepe’de dev bir projeye imza atılıyor

1 Mart Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla düzenlenen törende, Selimoğlu – Pana Yapı Ortaklığının proje alanlarında yıkım çalışmaları başlatıldı.

İstanbul'un kentsel dönüşümünde en aktif firmalar arasında yer alan Selimoğlu Group ve Pana Yapı, Fikirtepe'de 12'ler camii mevkinde 14 bin 500 metrekare arsa üzerine yaklaşık 750 konut hayata geçiriyor. 


İstanbul'un gelecek yüzyıllara taşınmasındaki çehre değişikliği ve deprem karşısında can güvenliğinin sağlanması için hayati bir öneme sahip olan kentsel dönüşüm projeleri, Fikirtepe'nin öncülüğünde hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Selimoğlu Group ve güçlü ortağı Pana Yapı, Fikirtepe'de 3 ayrı noktada geliştireceği projeler ile binlerce insanı sağlıklı, markalı, nitelikli ve ayrıcalıklı konutlarda yaşaması için ortam hazırlıyor.

Bölgede devasa ölçüde projeler geliştirecek olan Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığı , imar planlarının onaylanması ve mülk sahipleri ile varılan anlaşmalar sonrasında kısa süre içinde projenin temellerini atıyor.
Fikirtepe'de 3 ayrı adada toplamda yaklaşık 2 bin konut yapacaklarını anlatan Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, Fikirtepe'nin dönüşüm projelerinde Pana Yapı ile ortaklık kurduklarını ifade etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imar yetkilerini İBB'ye devretmesi ile artık daha hızlı hareket edeceklerini anlatan Selimoğlu; “Bir müddetten beri beklediğimiz imar düzenlemeleri ve mülk sahipleri ile yaptığımız görüşmeler artık sonuçlandı. Uzun bir sürecin ardından ruhsat alma aşamasına geldik. Artık Fikirtepe'deki projelerimize başlayabiliriz” dedi.

İstanbul'un kentsel dönüşümünde rol üstlenmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Kürşat UFUK; “2014 yılı için projelendirdiğimiz Fikirtepe projelerimizde mutlu sona ulaşıyoruz. Selimoğlu Group ortaklığıyla Fikirtepe'nin dönüşümünde son derece faal bir şekilde rol üstleniyoruz. Bölgede toplam 2000 konut ve ticari alanlardan oluşan projeler inşa edeceğiz. Bir dünya şehri olarak konumlanan İstanbul'un kentsel dönüşümünde rol almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İstanbullular'ın mutluluğu, bizimde mutluluğumuz olacak” dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çeşme Jardin Eden basın lansmanı yapıldı
  • 10.05.2016 14:48

Çeşme Jardin Eden basın lansmanı yapıldı

Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Çeşme Jardin Eden basına tanıtıldı. 178 da ...

Pana Yapı 5 yıllık ciro hedefini açıkladı!
  • 10.12.2015 12:02

Pana Yapı 5 yıllık ciro hedefini açıkladı!

Gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini sürdüren Pana Yapı, yeni projelerini düzen ...

Kürşat Ufuk, Pana Yapı'nın hedeflerini anlattı
  • 09.12.2015 17:21

Kürşat Ufuk, Pana Yapı'nın hedeflerini anlattı

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, şirketin önümüzdeki yıllardaki hed ...

Raci Şaşmaz'ın Pana Yapı'yı çaycısına devretmiş!
  • 13.12.2018 09:06

Raci Şaşmaz'ın Pana Yapı'yı çaycısına devretmiş!

Raci Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Yapı'nın dizilerde oynayan bir figürana devred ...

Selimoğlu İnşaat'ın bazı üst düzey yöneticileri gözaltına alındı
  • 04.04.2018 15:13

Selimoğlu İnşaat'ın bazı üst düzey yöneticileri gözaltına alındı

Pana Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, şirketin eski ortakları olan ü ...

Raci Şaşmaz: Fikirtepe'de yöneticiler beni dolandırdı
  • 02.04.2018 15:02

Raci Şaşmaz: Fikirtepe'de yöneticiler beni dolandırdı

Raci Şaşmaz Fikirtepe'de Selimoğlu şirketinde yaptırdığı incelemelere dair açıkl ...