maritbet girişmaritbet
Onaltı dokuz İstanbul’da her katta deniz manzarası

Onaltı dokuz İstanbul’da her katta deniz manzarası

Four Seasons Otelleri'nin sahibi Mesut Toprak'ın şirketi Astay Gayrimenkul tarafından Kazlıçeşme'de inşa edilen On altı Dokuz Mart 2012'de teslim

Four Seasons Otelleri'nin sahibi Mesut Toprak'ın şirketi Astay Gayrimenkul,  Zeytinburnu sahilindeki 3 blokluk “Onaltı Dokuz İstanbul” projesini hayata geçiriyor. Bir dönemin ünlü işadamı Halil Bezmen'in borçları yüzünden TMSF'nin el koyduğu Santral Mensucat arsasında yükselen proje rezidans, apart otel ve AVM'den oluşuyor. İsmindeki Onaltı Dokuz, geniş ekran televizyon ölçüsünü simgeliyor. Projenin zemin katından itibaren deniz manzarasına sahip olması ve dairelerin manzarasının ne kadar geniş olduğunu simgelemesi açısından bu ölçü isim olarak tercih edilmiş.

Onaltı Dokuz İstanbul, 28 dönüm arsa üzerinde 36, 32 ve 27 katlı olmak üzere 3 bloktan oluşuyor. İki blokta rezidans, diğer blokta apart otelin yer alacağı projenin inşaatına geçtiğimiz yaz başlanırken, projenin Mart 2012'de tamamlanması hedefleniyor. Apart otelin Astay Gayrimenkul tarafından işletileceği projede 18 bin metrekarelik bir de alışverişmerkezi bulunuyor. Burada süpermarket, yapı market, tekno market ile cafe ve restoranlar yer alacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz