maritbet girişmaritbet
Mart ayında proje patlaması yaşandı!

Mart ayında proje patlaması yaşandı!

Mart ayında görücüye çıkan projeleri Emlaktasondakika.com olarak sizler için derledik.

Türkiye'nin lokomotif sektörü inşaat, 2014 yılında inşa ettiği 100 proje ile başarılara imza atarken, 2015 yılında da birçok iddialı projeler hayata geçiriyor.

Şubat ayında 4 proje görücüye çıkarken Mart ayında bu sayı 13'e çıkarak proje patlaması yaşandı diyebiliriz. 2015 yılının üçüncü ayında 13 projeyi satışa çıkaran inşaat sektörü önümüzdeki aylarda da yeni projeleri görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

İşte Mart ayında satışa çıkan o projeler;

Bizim Evler 7

Ispartakule'de inşa ettiği 6 Bizim Evler projelerine bir yenisini daha ekleyen İhlas Yapı, Bizim Evler 7 projesini satışa çıkardı.

532 konut ve 46 ticari ünitenin yer aldığı proje TEM Otoyolu'nun yanıbaşında yer alıyor.

Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasına sahip proje, inşaatları devam eden Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahı, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü gibi mega projelerin lokasyonunda bulunuyor.

28 Mart'ta yoğun ilgiyle satışa çıkan projede metrekare başlangıç fiyatları lansman dönemine özel 3 bin lira olarak belirlendi. 

Vadişehir Başakşehir

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir projesi dün gerçekleştirilen lansmanla görücüye çıktı.

50 bin metrekare arsa üzerinde 550 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Vadişehir Başakşehir projesinin yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı.

Ön talep sürecinde çok sayıda yatırımcıdan talep toplayan proje konumuyla da dikkat çekiyor. Mega projelere komşu konumunda bulunan Vadişehir projesi Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı,  Bordo Yapı, Dalkılıç Yapı – İntes ortalığında inşa ediliyor.

650 konut ve 60 ticari ünite ile bölgeye büyük değer kazandıracak Vadişehir; Üçüncü Havalimanı, Kanal İstanbul, Şehir Parkı, Şehir Hastanesi, Üçüncü Köprü ve bağlantı yollarının yer aldığı ulaşım ağında bulunuyor.

The Address Residence

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da projelendirilen Emaar Square'in en görkemli binası The Adress Residence İstanbul, Marmara Denizi ve Adalar manzaralı daireleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirdi.

The Address Residence, 183 odalı otel, 197 mobilyalı lüks rezidans ve The Address Residence Sky View İstanbul adı verilen bölümlerden oluşuyor.

Projenin mimari tasarımı Sir Norman Foster'ın kurucusu olduğu Foster + Partners tarafından, iç tasarımları ise dünyanın konaklama sektöründeki en önemli iç mimarlık firmalarından birisi olan Hirsch Bedner Associates tarafından yapılıyor.

Tasarımıyla Anadolu yakasının yeni ikonu olacağı konuşulan projede; 197 adet mobilyalı lüks rezidans daireleri, 1+1, 2+1, 3+1 dairelerinin alanları 78 metrekareden 234 metrekareye arasında değişkenlik gösteriyor.

The Address Residence İstanbul'da konut yatırımı yapanlar, concierge  ve resepsiyon hizmetlerinden, fitness salonu, SPA, havuz, kafe, restaurant, özel otopark ve depolama alanlarına kadar birçok olanağa sahip olacaklar. 

Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve Ticaret tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun tam kalbinde hayata geçirien Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı.

82 bin metrekare arsa üzerine kurulan proje Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak. İstiklal Caddesi'ne rakip olarak gösterilen Piyalepaşa İstanbul'da metrekare birim fiyatları 7 bin 500 lira ile 8 bin 500 lira arasında değişiyor.

Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan proje çevreye, tarihe uygun olarak ve yatay konsepte tasarlandı.

190 adet rezidansın bulunduğu projenin 2 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında; kapalı basketbol sahası, fitness salonu, kapalı havuz, çocuk havuzu, sauna, buhar odası ve spa hizmetleri sıralanıyor.

Still İstanbul Adoria

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'de konumlandırdığı 199 konutluk Still İstanbul Adoria projesinin arsa alanı 10 bin metrekare olarak açıklandı.

70 milyon liralık yatırım değerine sahip projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.
Yapımına Nisan ayında başlanması hedeflenen projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

AVT Mimarlık'tan Ayhan Yıldız imzası taşıyan projede; 2 bin 240 metrekare açık, 850 metrekare kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor.

169 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıların karşısına çıkan projenin sosyal donatıları arasında; Basketbol, voleybol, mini futbol alanı, yürüyüş yolu, barbekü alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, açık/kapalı otopark, geri dönüşüm istasyonu ve bisiklet parkı, çocuklar için zengin aktivite alanları yer alıyor.

Vaditepe Göl Evleri

Bahçeşehir'de bulunan 4 bin konutluk Vaditepe projesinin son etabı olarak satışa çıkan Vaditepe Göl Evleri'nde 357 konut ve 52 ticari birimin yer alıyor.

Kiptaş arsası üzerine Binres İnşaat'ın inşa ettiği Vaditepe Göl Evleri, eşsiz gölet manzarasıyla yatırım yapacakları büyülüyor.

284 metrekare arsa üzerine inşa edilen Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nde yer alan 1+1'ler 69 metrekare, 2+1'ler 126 metrekare ile 144 metrekare arasında, 31'ler 184 metrekare ile 215 metrekare arasında, 4+1'ler ise 234 metrekare olarak tasarlandı.

Aralık 2017 teslim edilmesi planlanan projede +1 daireler 199 bin liradan başlarken, 2+1 daireler 392 bin lira ile 662 bin lira, 3+1 daireler ise 570 bin 400 lira ile 908 bin 500 lira arasında değişkenlik gösteriyor.

DKY Kartal

DKY İnşaat imzasıyla Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal projesi eşsiz manzarasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

“Her şeyin bir tık fazlası" sloganıyla yola çıkan projenin en dikkat çekici özelliği dairelerde "+1,5" kavramını hayata geçirmesi. Projede yer alan dairelerin 5 ile 7 metrekarelik balkonlarına salon ve mutfaktan direk geçiş sağlandığı için  2+1,5, 3+1,5, 4+1,5, 5+1,5 ve 6+1,5 olarak açıklanıyor.

Arsa alanı 21 bin 600 metrekare olarak belirlenen DKY Kartal'da fiyatlar 385 bin 700 lira ile 2 milyon 159 bin 500 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy

Kuzu Grup ile Kat Gayrimenkul'ün Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesi denize en yakın konut projelerinden biri olma özelliğine sahip.

Yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çeken proje 8 residence kulesi ve 1 otelden meydana geliyor. Konutların yanı sıra 5 yıldızlı otel, alışveriş alanları ve restoranların yer alacağı projede arsa alanı 127 bin 600 metrekare olarak belirlendi.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Sea Pearl Ataköy projesinin sosyal olanakları arasında;  fitness ve yoga salonları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı bulunuyor.

Mirage Rezidans ve Sur Yapı İlkbahar

2015 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sur Yapı, "Prestij Tarz Kazandı" sloganıyla Güneşli'de inşa edeceği Mirage Rezidans ve "Her Mevsim, Tek Mevsim" sloganıyla Sultanbeyli'de yapımına başlayacağı Sur Yapı İlkbahar projelerini görücüye çıkardı.

17 katlı 3 bloktan meydana gelen Mirage Rezidans'ta 342 konut bulunuyor. Alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

 “Her Mevsim, Tek Mevsim” sloganıyla yola çıkan Sur Yapı İlkbahar projesi iki etaptan oluşuyor. 5 blokta 304 konuttan meydana gelen ilk etabında satışların başladığı projenin yatırım değeri 250 milyon lira olarak açıklandı.

Tem Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla dikkat çeken projede Kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor.

Elysium Elit Koşuyolu

Ofton İnşaat güvencesiyle Kadıköy Koşuyolu'nda inşa edilen butik konseptli projede 1+1, 2+1, 3,5+1ve 4,5+1 dairelerin yanı sıra 15 dükkandan oluşan bir alışveriş merkezi bulunuyor.

Toplam 10 dönüm araziye sahip, lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını açan Elysium Elit Koşuyolu projesinde yer alan daireler metrekaresi 4 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projenin altında elit markalardan oluşan ve her türlü ihtiyaca cevap veren 6 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip, bu alışveriş merkezi projeye ve bölgeye değer üzerine değer katacak.

Kağıthane Flat Ofis

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, Türkiye'nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis'i, Kağıthane'de hayata geçiriyor.

İş hayatındaki motivasyonu ve çalışan mutluluğu esas alan olanakları, özel toplantı salonları, rezidans hizmetleri, restoranları ve depolama alanları ile bilinen ofis binası anlayışını bütünüyle değiştiren proje, Kağıthane'de birçok şirketin gözde merkezi olacak.

Flatofis, 1.700 metrekareden 15.000 metrekareye kadar kiralama imkanı sunarken,  müstakil kullanıma uygun mimarisiyle de her sektör için ayrıcalıklı bir çalışma ortamı sunuyor.

Marina Ankara

Denizli'ye Aqua City projesiyle denizi getiren Sinpaş Yapı bu kez Ankara için çalışmalara başladı. Henüz lansmanı yapılmayan, ön talep toplamaya başlanan projenin adının açıklaması bile yatırımcıları etkilemeyi başardı.

Altınoran projesinin hemen yanında hayata geçirilecek Marina Ankara'nın 2 bin 500 daireden meydana gelmesi bekleniyor.

Bir marina ve kumsalın yer alacağı Sinpaş Marina'da fiyatlar  281 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara'nın ön talep fırsatlarını duyuran TV reklam filmindeki sesin Hülya Avşar'a ait olduğu düşünülüyor. Ünlü sanatçının görünmediği reklam filminin de proje gibi çok ses getirdiği aşikar…

Denizi Ankara getiren projesinin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, otopark alanları, sauna, tenis kortu, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, market, restoran ve kafe yer alıyor.

Şubat ayında görücüye çıkan projeler!

Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 7, yaşam alanları ile ayrıcalıklar sunuyor
  • 30.01.2018 14:44

Bizim Evler 7, yaşam alanları ile ayrıcalıklar sunuyor

İhlas Yapı tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Bizim Evler markalı konut ...

Yüksel Akgül canlı yayın konuğumuzdu!
  • 01.10.2015 16:12

Yüksel Akgül canlı yayın konuğumuzdu!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, projeyle ilgili önemli detaylar a ...

“Vadişehir’de satışlar yoğun bir şekilde devam ediyor”
  • 26.04.2015 18:34

“Vadişehir’de satışlar yoğun bir şekilde devam ediyor”

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Vadişehir Başakşehir projesine y ...

Vadişehir, ev alacakların gözdesi oldu!
  • 11.04.2015 16:47

Vadişehir, ev alacakların gözdesi oldu!

Vadişehir Başakşehir projesi ev almak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. ...

Vadişehir Başakşehir'in maket videosu yayında!
  • 30.03.2015 18:40

Vadişehir Başakşehir'in maket videosu yayında!

Vadişehir Başakşehir konut projesinin maket videosu emlaktasondakika.com farkıyl ...

Vadişehir projesinin açılış töreninden özel kareler!
  • 30.03.2015 17:38

Vadişehir projesinin açılış töreninden özel kareler!

Vadişehir projesinin temelleri dualarla atıldı. Satış ofisinin de aynı gün hizme ...