maritbet girişmaritbet
KristalŞehir’de Ramazan kampanyası! 150 bin liraya!

KristalŞehir’de Ramazan kampanyası! 150 bin liraya!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte konut projelerinde başlatılan kampanyalar da dikkat çekmeye başladı. İhlas Holding İnşaat Grubu’nun inşasına devam ettiği KristalŞehir projesinde başlattığı Ramazan kampanyası da büyük ilgi gördü

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte konut projelerinde başlatılan kampanyalar da dikkat çekmeye başladı. İhlas Holding İnşaat Grubu'nun inşasına devam ettiği KristalŞehir projesinde başlattığı Ramazan kampanyası da büyük ilgi gördü. Düzenlenen kampanyayla birlikte projede 2.000'in üzerinde daire sahiplerini buldu.

Gayrimenkul yatırımlarıyla büyük değer kazanan ve prim yapan Beylikdüzü'nün merkezinde konumlanan KristalŞehir'deRamazan ayına özel olarak düzenlenen kampanya da büyük satış başarısı elde edildi. Bölgenin en hareketli noktasında konumlanan projenin önünden geçen Metrobüs hattının da hizmete girmesiyle birlikte projeye gelen talep arttı.

Bugüne kadar on binlerce aileyi konut sahibi yaparak inşaat sektörünün en güvenilir şirketlerinden olan İhlas Holding İnşaat Grubu, 5.000 konuttan oluşan KristalŞehir projesinde de yüksek kaliteyi ekonomik fiyata sunuyor.

Proje özelliklerine ve bölgeye kıyasla ekonomik fiyatlarla satışların devam ettiği projede 2.000'in üzerinde daire sahiplerini buldu. Yatırımcıların da ilgisini çeken projenin yerleşim yeri ve birçok avantajlı özelliği KristalŞehir'i öne çıkarıyor.

Geniş peyzaj, spor ve sosyal alanlarına sahip KristalŞehir'de uygulanan çeşitli ödeme planlarının yanı sıra 150 bin TL'den başlayan ekonomik fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün. Ramazan ayına özel başlatılan kampanya kapsamında ekonomik fiyatlara ek olarak 60 aya varan taksitlerle de ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Türkiye'nin en büyük markalı konut projelerinden olan Kristalşehir'de teslimler ise 2014 yılında başlayacak.

Teslimler Başlamadan Değer Kazanmaya Başladı

Projede konutların yoğun talep gördüğünü belirten KristalŞehir Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar; “İstanbul'un en hızlı gelişen noktasında tüm gelişmelerin merkezinde konumlanıyoruz. Bu bölgenin en güzel projelerinden birini inşa ediyoruz. Her detayına kadar özenle planladığımız KristalŞehir'de bir site yaşamına dair her detayı bir arada sunuyoruz. Bir ailenin huzurla yaşayacağı yepyeni kaliteli ve güvenli bir projeye imza atıyoruz. Bu konseptteki ve kalitedeki bir projeye kıyasla çok ekonomik fiyatlarla satışa çıktık. Bugüne dek projedeki 2.000'i aşkın dairenin satışını gerçekleştirdik. Şimdi de ekonomik oranlarda tuttuğumuz fiyatlarımıza ek olarak 60 aya varan taksit imkanı sunuyoruz. Alışveriş merkezlerine, okullara, fuar alanlarına, havalimanına yakın konumdaki projemizin hemen yanı başına gelen Metrobüs hattıyla da henüz teslimler başlamadan proje büyük oranda değer kazandı.Her geçen gün değer kazanan Beylikdüzü'nde inşa çalışmaları devam eden yat limanı ve sefer sayıları artırılacak olan deniz otobüsü de bölgenin önemli çalışmalarından. Hayata geçirilmesi planlanan 3. havaalanı ile Kanal İstanbul projesine de yakın bir konumda yer alan KristalŞehir,çevresindeki üniversiteler ve birçok avantajlı noktasıyla yatırımcıların da dikkatini çekiyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kristal Şehir son durum videosu
  • 31.12.2013 14:48

Kristal Şehir son durum videosu

İhlas İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Krital Şehir Konutları'nın en yeni v ...

Kristal Şehir'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!
  • 04.03.2013 16:10

Kristal Şehir'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Kalite ve güvenin simgesi İhlas Holding'in İnşaat Grubu tarafından hayata geçiri ...

Kristal Şehir projesinin inşaatında son durum ne?
  • 25.02.2013 15:12

Kristal Şehir projesinin inşaatında son durum ne?

İhlas Holding imzası taşıyan Kristal Şehir projesinin inşaatını emlaktasondakika ...

Kristal Şehir ne durumda?
  • 18.12.2012 15:07

Kristal Şehir ne durumda?

Kristal Şehir projesinin son durumunu emlaktasondakika.com ekibi olarak havadan ...

Kristal Şehir nerede? Son durum ne?
  • 14.11.2012 16:56

Kristal Şehir nerede? Son durum ne?

155 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede 4 bin 588 konut bulunuyor ...

Kristal Şehir'e pilotun gözünden bakın!
  • 11.07.2012 17:38

Kristal Şehir'e pilotun gözünden bakın!

İhlas Holding imzasıyla hayat bulan Kristal Şehir'in son durumunu, emlaktasondak ...