maritbet girişmaritbet
Konakkale Bosphorus’ta 150 bin liraya!

Konakkale Bosphorus’ta 150 bin liraya!

2011’de sektöre hızlı bir giriş yapan Makro ve Torkam İş Ortaklığı, Çanakkale, Kırklareli ve Bulgaristan projelerini aynı anda sürdürüyor

 

2011'de sektöre hızlı bir giriş yapan Makro ve Torkam İş Ortaklığı, Çanakkale, Kırklareli ve Bulgaristan projelerini aynı anda sürdürüyor. Son yılların parlayan yıldızı, masmavi denizi, tarihi, doğası ve antik kentleri ile özellikle turistlerin ilgi odağı olan Çanakkale'de Konakkale Bosphorus'un inşasına başlayan firma, projenin Ar-ge, imalat, teslim aşaması süreçlerinin tamamını TOKİ ortaklığında yürütüyor.

"Asla vazgeçemeyeceğiniz bir yaşam merkezini, asla vazgeçemeyeceğiniz bir kaliteyi tüm güzellikleriyle Çanakkale'nin gözdesi Kepez'de inşa ediyoruz" diyen Makro ve Torkam İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, firmanın şirket ortakları ve çalışanlarının inşaat sektöründe ciddi ve uzun süreli müteahhitlik ve mühendislik tecrübeleri bulunduğunun altını çizdi.

Çanakkale, Kırklareli ve Bulgaristan projelerinin devam ettiğini aktaran Dereli, "Torkam Grup'u kurmadan önceki şirketlerimiz vasıtasıyla 22 yıldır inşaat ve yapı sektöründe faaliyet göstermekteyiz" diye ekledi.

Projelerinde inşaat sektörünün temel esası olan estetik, emniyet ve ekonomi döngüsünü sağlamak istediklerini anlatan Dereli, projelerini Avrupa standartlarında inşa ettiklerini vurguladı. Projenin, modem ve güvenlikli yaşam alanlarının tüm gereksinimlerini bir arada sunmayı ilke edinerek tasarlandığını belirten Dereli, bu kapsamda yurtiçi ve yurtdışında teknolojik ve finansal gelişmeleri takip ederek, tüketici ihtiyaç ve beklentilerine uygun uluslararası standartlarda projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Daireler deniz manzaralı Konakkale Bosphorus projesinin detaylarını veren Mahmut Dereli, şöyle konuştu: "Tüm dairelerden görünen muhteşem deniz manzarasının kucakladığı, şehrin ve günün tüm yorgunluğunu boğazın engin derinliklerine atacağınız eşsiz bir ortam sizleri bekliyor.

Eşsiz peyzaj alanları, yürüyüş yollan, kahvenizi zevkle yudumlayacağınız sosyal tesisleriyle bambaşka bir dünyanın kapıları açılıyor. Bölgenin en nitelikli projesi Konakkale Bosphorus, Çanakkale'nin yeni yaşam merkezi olacak bir lokasyonda, temiz havası ve muhteşem manzarasıyla sizleri bekliyor." imkânı veriliyor. Halkbank, Yapı Kredi, Türkiye Finans Katılım Bankası 120 aya varan vade seçeneği sunuyor.

Yavuz Karaman/Milliyet Konut Rehberi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konakkale Bosphorus'ta yüzde 5 peşinat fırsatı!
  • 07.05.2013 17:03

Konakkale Bosphorus'ta yüzde 5 peşinat fırsatı!

Çanakkale'de hayata geçirilen Konakkale Bosphorus projesinde yüzde 5 peşinatla k ...

Konakkale Bosphorus'un dükkan tanıtım filmi yayında!
  • 24.04.2013 14:36

Konakkale Bosphorus'un dükkan tanıtım filmi yayında!

Konakkale Bosphorus projesinin açık artırmayla satılacak dükkanlarının tanıtım f ...

Çanakkale Konakkale Bosphorus bölgenin en nitelikli projesi konumunda!
  • 24.05.2012 14:50

Çanakkale Konakkale Bosphorus bölgenin en nitelikli projesi konumunda!

Çanakkale Konakkale Bosphorus bölgenin en nitelikli projesi olmasıyla beraber mo ...

TORKAM İNŞAAT
  • 28.11.2011 17:30

TORKAM İNŞAAT

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli projelerini anlatıyor ...

KONAKKALE BOSPHORUS
  • 19.10.2011 16:14

KONAKKALE BOSPHORUS

Makro & Torkam İş Ortaklığıyla inşa edilen Konakkale Bosphorus projesinin bu akş ...

Konakkale Bosphorus satılık daire fiyatları
  • 11.11.2013 17:16

Konakkale Bosphorus satılık daire fiyatları

Konakkale Bosphorus satılık daire fiyatları 190 bin liradan başlangıç gösteriyor ...