maritbet girişmaritbet
Halil Suner Kidstown Riva’yı anlattı!

Halil Suner Kidstown Riva’yı anlattı!

İnşaat sektöründe farklı sektörlerde bir çok projeyi hayata geçiren Halil Suner'in mimar eşi Ayşegül Suner ile birlikte geçtiğimiz yıl kurduğu Eyfel Yapı ilk projesini Riva'da hayata geçiriyor

İnşaat sektöründe farklı sektörlerde bir çok projeyi hayata geçiren Halil Suner'in mimar eşi Ayşegül Suner ile birlikte geçtiğimiz yıl kurduğu Eyfel Yapı ilk projesini Riva'da hayata geçiriyor. 'Kidstown' adıyla hayata geçen proje İstanbul'da yoğun metropol hayatım yaşayan ailelerin ve çocuklarının doğa ortamında bir arada yaşamalarım eğlenmelerini keyifli zamanlar geçirmelerini eğitimlerini pekiştirmelerini ve sosyalleşmelerini sağlayan bir aile-çocuk kasabası olarak dikkat çekiyor. Yeşilin denizin derenin ve temiz orman havasının birleştiği İstanbul Beykoz Riva'da 40 bin500 metrekare arsa içerisinde kurulacak Kidstown Riva'da 15 bin metrekare de çocuk bahçeli doğa villaları ve 25 bin metrekare içerisinde kurulu doğal oyun alanları ve temalı alanlar yer alıyor. Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner projenin çocuk ve aileler için bir ilk olduğunu vurgulayarak "Kidstown Riva'da0-12 yaş grubunda çocuğu olan aileler hedefleniyor. Şu ana kadar yüzde 40 satışa ulaştık çünkü konsept çok beğenildi" dedi. Kidstown Riva'da çocuklara özel 12 oyun alanı eğitim olanakları aktiviteler yer alırken projenin fiyatları da bölge ortalamasına göre dikkati çekiyor.

Rahat ulaşım önemli

TEM otoyolunda Kavacık kavşağından girilen 18kilometrelik Ekspres Yeni Riva Yolunda Kavacık Köprüsü'nden sonra Aydemir Cenefe Viyadüğü ve Ziya Çakmak Viyadüğü geçildikten sonra Beykoz Konakları ve Acarkent Villalarının olduğu yerden Riva Caddesi yolu takip edilerek Riva köyü meydanına geliniyor ve proje bu meydana yakın bir yerde konumlanıyor.Proje İstanbul'a yakınlığı ve doğa içerisinde olmasıyla çocuklu ailelere vaad ediyor. İstanbul'da yaşamını sürdürüp çocukları için uygun bir ortama sahip olamayanlar Anadolu yakasından15 dakika mesafe ile Riva'ya ve Kidstown'a ulaşabiliyor.Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner çocuklarave ailelere yönelik bir proje hayata geçirmesinde en önemli etkenin 11 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğu olduğunu belirterek "Çocukları büyütürken ailelere yönelik bir proje gerçekleştirelim dedik. Önce konsepti oluşturup ardından arazi aramaya başladık. Riva'nın ulaşımı ve doğasıyla uygun olabileceğini düşündük" dedi.138 daire yer alıyor. Toplam 40 bin metrekare arazi üzerine kurulu Kidstown'ın 16 bin metrekare inşaat alanı bulunurken konut alanı için de 5 bin metrekare ayrıldı. Bu ay inşaatına başlanan ve Aralık 2013'teteslim edilecek projenin satılabilir inşaat alam15 bin metrekare yeşü alam ise 35 bin metrekare olarak belirlendi. Doğa manzarasına sahip projede toplam 138 konut yer alıyor. 60 adet 70 metrekare daire 60 adet 140 metrekare bahçe dubleksi 8 adet100 metrekare daire 8 adet 200 metrekare bahçe dubleksinin bulunduğu Kidstown'da daire fiyatları ise 250 bin TL'den başlayıp 700 bin TL'ye kadar çıkıyor. Halil Suner Metrekare satış fiyatının 3 bin200 TL ile 3 bin 700 TL arasında değiştiği projenin fiyatlarının bölge ortalamasına göre makul düzeyde olduğunu söyledi. Banka kredili ödeme planında 120ay vadede 0.99 faiz oranı bulunurken Eyfel Yapı'nın bünyesindeki ödeme planında ise yüzde 30 peşinat karşılığında 24 aya sıfır vade imkanı sunuluyor.Peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Misyonu sosyal gayrimenkul olacak

EYFEL Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner 1985'te ODTÜ İşletmecilik Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1986-2004 yılları arasında Ataman Şirketler Grubu dahil bir çok büyük firmanın üst düzey yöneticiliği ve yönetim kurulu üyelikleri görevlerinde bulundu. 2004'ten itibaren ise Ataman İnşaat'ta yönetim kurulu başkan yardımcısı ve hissedar olarak gayrimenkul geliştirdi ve inşaat projelerini yönetti. Bodrum Gümbet'te 30 bin metrekare tatil köyü Pendik'te Ataman Karina Evleri Tepeüstü AVM ve Rezidans Pendik Pendorya AVM gibi işlere imza atan Suner geçen yıl kendi şirketi Eyfel Yapı'yı eşi Ayşegül Suner ile birlikte kurdu. Eyfel Yapı'nın ilk projesinin mimarlığını da Ayşegül Suner üstleniyor. Eyfel Yapı gayrimenkuldeki uzmanlığı ile yaşam standardım üst seviyeye taşımak aileler çocuklar toplum ve ekonomiye somut ve sürdürülebilir katma değerler sağlayan sosyal gayrimenkul projeleri geliştirmek için kolları sıvadı.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!
  • 25.12.2014 10:03

Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!

Eyfel Yapı, Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva ve Riva Hills projelerinin so ...

Aile ve çocuk kasabasında serüven başlıyor
  • 23.04.2014 10:41

Aile ve çocuk kasabasında serüven başlıyor

Sona yaklaşan Kidstown Riva projesinin ikinci etabı için kollar sıvandı ...

Kidstown Riva ailesi büyüyor! 2. etap satışta
  • 14.04.2014 14:36

Kidstown Riva ailesi büyüyor! 2. etap satışta

Eyfel Yapı'nın Beykoz Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva projesinin ikinci e ...

Kidstown Riva Eyfel Yapı'da 249 bin liradan başlayan fiyatlarla
  • 14.04.2014 09:39

Kidstown Riva Eyfel Yapı'da 249 bin liradan başlayan fiyatlarla

2+1 fiyatlarının 249 bin liradan başladığı Kidstown Riva, aile-çocuk konseptli i ...

Kidstown Riva, 1 Etap'ta yaşam başlıyor, 2. Etap satışta
  • 12.04.2014 11:12

Kidstown Riva, 1 Etap'ta yaşam başlıyor, 2. Etap satışta

2. etap satışlarının başladığı Kidstown Riva'nın ilk etap teslimler Mayıs'ta ger ...

Kidstown Riva’da teslim tarihi yaklaşıyor
  • 21.03.2014 14:35

Kidstown Riva’da teslim tarihi yaklaşıyor

136 konutun yer aldığı projede yaşam 30 Mayıs 2014 itibariyle başlayacak ...