maritbet girişmaritbet
Fuaye Süreyyapaşa Maltepe satışa çıkıyor!

Fuaye Süreyyapaşa Maltepe satışa çıkıyor!

Yılmaz İnşaat tarafından Maltepe Süreyyapaşa'da yatay bir mimari ile tasarlanan Fuaye Süreyyapaşa projesinin satışları kısa süre içinde başlayacak

Yılmaz İnşaat tarafından Maltepe Süreyyapaşa'da projelendirilen Fuaye Süreyyapaşa projesinin satışları çok yakında başlıyor.
Anadolu yakasının en gözde konut bölgelerinden Maltepe Süreyyapaşa, son dönemde yapılan konut projeleri ve yerel yönetimlerle düzenli bir planlama eşliğinde hızla gelişiyor. Bu projelerin en yenisi ise Fuaye Süreyyapaşa projesi.

Estetik mimarisi ve proje detaylarıyla bölgeye büyük değer katacağı görünen proje, bölgenin en değerlileri arasında şimdiden yerini alıyor. 106 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek Fuaye Süreyyapaşa projesi, yatay bir mimariyle ve binaların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlandı. Projenin toplam inşaat alanı 90 bin metrekareye ayrılırken, büyük kısmı da peyzaj alanlarını oluşturacak.

Projede 9 tane 4 katlı, 7 tane 5 katlı, 10 tane 6 katlı blok ve iki tane yüksek katlı bina ile sürpriz bir de etap yer alacak. Fuaye Süreyyapaşa'da her ihtiyacı karşılayacak şekilde bahçeli, teraslı ve kat bahçeli olarak tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulacak.

Muhteşem adalar manzarasıyla birçok konut projesinin önüne geçen Fuaye Süreyyapaşa, ulaşımda da avantajlı bir konumda yer alıyor. Fuaye Süreyyapaşa projesi E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine ise 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da önemli avantajlar sağlıyor.
Büyük bir hızla gelişen Süreyyapaşa'nın en değerli projeleri arasında yerini alan Fuaye İstanbul, yeşillikler içinde muhteşem adalar manzarasıyla huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz