maritbet girişmaritbet
Esra Büyükaydın’dan emlaktasondakika.com’a özel röportaj

Esra Büyükaydın’dan emlaktasondakika.com’a özel röportaj

Aşçıoğlu Satış ve Pazarlama Müdürü Esra Büyükaydın, Selenium Ataköy projesinin detaylarını anlattı

Aşçıoğlu Satış ve Pazarlama Müdürü Esra Büyükaydın, Selenium Ataköy projesinin satış ofisinde emlaktasondakika.com mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Ataköy bölgesinin en önemli yatırımları arasında bulunan Selenium Ataköy projesinin yüzde 65'i satıldı.

130 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan ve şantiyesinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Selenium Ataköy projesiyle ilgili olarak Esra Büyükaydın ‘Projemiz yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor' dedi.

Yüzde 65 satıldı

2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslimleri gerçekleştirilecek olan Selenium Ataköy'de kule altı kazıkları çakılıyor. Yabancılar tarafından da projenin ilgi gördüğünü belirten Esra Büyükaydın ‘Burada metrekare fiyatlarımız 6 bin 250 lira seviyelerinden başlayıp 10 bin lira seviyelerine kadar yükseliyor. Satış ofisimize 2014 yılının ikinci çeyreğinde geçtik. Satışlarımız çok hızlı sürüyor' diye konuştu.

Butik proje yapıyoruz

Selenium Ataköy'ün 3 blokta 74 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğunu belirten Esra Büyükaydın ‘Tamamıyla oturum için tasarlanmış butik bir proje. Home ofis kullanımına dahi uygun değil. Oturum amaçlı olması nedeniyle de yoğun ilgi görüyor' dedi.

Banka kredisi mümkün

Yüzde 25 peşinat verip kalan bölümün banka kredisiyle kapatıldığını belirten Esra Büyükaydın ‘Kendi bünyemizde 16 ay vade fırsatı sunuyoruz. Farklı ödeme planında ise peşin ödemelere cazip indirimler uyguluyoruz. Burada toplam 321 dairemiz bulunuyor' açıklamasında bulundu.

24 saat çalışıyoruz

Projenin bir an önce tamamlanması için 7/24 çalıştıklarını belirten Esra Büyükaydın ‘Şu anda kule altı betonu dökülüyor. Temelimizi attık. Projemizde çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor' şeklinde konuştu.

Arda Turan gibi birçok ünlü var

Dünyaca ünlü Türk futbolcu Arda Turan'ın da projeden ev sahibi olduğunu belirten Esra Büyükaydın ‘Farklı ünlülerimizde Selenium Ataköy'e ilgi gösteriyor. Yabancıların da projeye ilgisi var. Amerikalı yatırımcılar burada konut satın aldı' dedi.

Selenium Ataköy 38 Parsel geliyor

Selenium Ataköy projesine çok yakın bir konumda inşa edilecek olan Selenium Ataköy 38 Parsel projesiyle ilgili detaylar veren Büyükaydın ‘Hak sahipleriyle yeni el sıkıştık. Şimdilik projemizin ismi 38 parsel. Burada ofis ve residence bloğunun bulunduğu karma proje olacak. Ön taleplerini Eylül-Ekim aylarında almaya başlayacağız. Bu projede Selenium Ataköy'ün tesliminden 6 ay sonra tamamlanacak' açıklamasında bulundu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi
  • 28.07.2016 09:32

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi

Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde sona gelindi. Ar ...

Ataköy'ün çehresi bu projelerle değişecek!
  • 05.02.2015 16:53

Ataköy'ün çehresi bu projelerle değişecek!

Bakırköy'e bağlı Ataköy bölgesi, son dönemde yeni konut projelerine ev sahipliği ...

Arda Turan'ın ev aldığı projeden çok özel detaylar!
  • 23.08.2014 10:55

Arda Turan'ın ev aldığı projeden çok özel detaylar!

Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan'ın ev sahibi olduğu Selenium Ataköy p ...

Esra Büyükaydın, canlı yayınımıza konuk oldu
  • 26.06.2014 14:43

Esra Büyükaydın, canlı yayınımıza konuk oldu

Selenium Ataköy Satış ve Pazarlama Müdürü Esra Büyükaydın canlı yayınımıza konuk ...

Selenium Ataköy proje galerisi
  • 01.01.2014 13:49

Selenium Ataköy proje galerisi

Aşçıoğlu İnşaat tarafından Ataköy'de inşa edilen Selenium Ataköy projesinden kar ...