maritbet girişmaritbet
 Elysium Fantastic'te 15’inci katta MANGAL KEYFİ!

Elysium Fantastic'te 15’inci katta MANGAL KEYFİ!

OFTON İnşaat’in Bomonti-Şişli yapımını sürdürdüğü ‘Elysium Fantastic’ isimli projesinde yer alan toplam 346 konutun fiyatları 182.000 ile 863.000 dolar arasında değişiyor. Mimarisi nedeniyle Fantastic ismini alan proje, 15’inci katında bulunan mangal alanı, vitamin bar ve havuz ile dikkat çekiyor

Tamamladığı Elysium Park, Elysium Residence, Elysium Garden, Elysium Life, Elysium Cool ve devam eden Elysium Suits Taksim projeyeriyle tanınan Ofton İnşaat, Elysium Fantastic projesinin yapımını da sürdürüyor. Sıradışı mimarisiyle dikkat çeken proje toplamda 40.000 metrekare inşaat alanına sahip. Tamamen akıllı ev sistemiyle yapılan projede 42 ile 285 metrekare aralığında toplam 346 konut bulunuyor. Konut fiyatlarının 182.000 dolardan başlayıp, 863.000 dolara kadar çıktığı projenin haziran 2011'de tamamlanması planlanıyor. Ali Sami Yen Stadyumu ve Likör fabrikası projelerinin de ortaklarından olan Ofton İnşaat'ın Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, ile 65 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdikleri Elysium Fantastic projesini konuştuk.


* Projelerinizin çoğu Şişli-Taksim civarında bulunuyor. Son konut projelerinizden biri de Elysium Fantastic. Bu projenin detaylarını anlatır mısınız?
- Projemiz mimarisi bakımından alışa gelmiş projelerden biraz farklı. Biz de bu nedenle ona Elysium Fantastic isminin uygun olacağını düşündük. Mimari açıdan fantastik bir proje çünkü. Projemizde toplam 346 adet daire bulunuyor. Konut projemiz tamamen akıllı ev sistemiyle donatılıyor. Sosyal tesiste biri kapalı iki havuz, fitness alanı, buhar odası, sauna ve oyun alanları bulunuyor. Ayrıca yerden 52 metre yüksekte 15'inci katta daire sahiplerinin kullanımına açılan barbekü (mangal) alanı, vitamin barı ve açık havuzu bulunuyor.


800 metrekare restoran
* Mimarisindeki farklılık nedir?

- Elysium Fantastic karakteristik olarak tamamen hareketli cephelerin hakim olduğu bir proje. Projenin toplam inşaat alanı 40.000 metrekare. Restoran 800 metrekare, sosyal tesis 1000 metrekare ve otopark da 9.000 metrekare büyüklüklerde.


* Konutların büyüklükleri ve özellikleri nedir?
- Tamamen akıllı ev sistemi ile yapılan toplam 346 bölümden oluşan rezidansta 42 ile 285 metrekare aralığında 1+1 stüdyolardan 2+1, 3+1, dubleksler ve teraslı penthouse'a kadar çok farklı konut seçenekleri var.


182.000 dolardan başlıyor
* Konutların fiyat aralığı konusunda neler söyleyeceksiniz?

- Fiyat aralığı oldukça geniş. Konut fiyatları 182.000 dolardan başlıyor, 863.000 dolara kadar çıkabiliyor.


* Projeye ne zaman başladınız, bitiş tarihi nedir?
- Haziran 2009 tarihinde projeye başladık. Şu anda yapımı sürüyor. Haziran 2011'de de projenin bitirilmesi hedefleniyor. Yani başladıktan 2 yıl sonra tamamlamış oyacağız.


* Satışlara ne zaman başladınız? İlgi nasıl?
- Proje şehir merkezli oluşu ve farklı mimarisinde dolayı ilk günlerden bu zamana kadar artan bir ilgi ile karşılandı ve bu ilgi kısa bir sürede projenin yarısından fazlasının satılması ile sonuçlandı.


Havuz başında vitamin bar
* Biraz değindiniz ama sosyal ve ortak alanlarda neler olduğunu daha detaylı anlatabilir misiniz?

- Elysium Clup'ta fantastik bir yaşam sunabilmek için restoran, cafe&bar yapıyoruz. Ayrıca orada oyun salonu, dört mevsim kullanılabilir yüzme havuzu da var. Fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası gibi sosyal donatılar da var. En önemlisi de yerden 52 metre yükseklikte, 15'inci katta bulunan havuz. Havuz başında vitamin bar ve barbekü alanları da buradan ev alacakları bekliyor.


* Gelir seviyesi açısından kimleri hedefliyorsunuz?
- Şehir merkezinde yaşamayı ve yatırım yapmayı hedefleyen A ve A+ gibi üst gelir grubunu müşteri kitlesi olarak hedefledik. Proje onlara hitap ediyor.


* Projeden ne kadarlık bir satış cirosu bekliyorsunuz? Ne kadar bir yatırımla hayata geçiriyorsunuz?
- 65 milyon dolarlık bir yatırımla proje hayata getiriliyor...


Elysium'u konut markası yaptık yüzlerce konuta imza attık
* Daha önceki projelerinizden öne çıkanları hatırlatabilir misiniz? Ofton İnşaat'la ilgili bilgi de verir misiniz?

- 1980 yılından beri inşaat sektöründe ayrı ayrı sürdürdüğümüz çalışmaları, edindiğimiz deneyimleri 2000 yılında aynı çatı altında birleştirdik. Çağın gelişiminin gerisinde kalmadan, ülke gerçeklerine uygun ve her türlü krizden etkilenmeyecek ekonomik yapıya sahip olmayı kendimize hedef olarak seçtik. On yıl gibi çok kısa bir sürede bu hedefe ulaşmayı başardık. Halkın ihtiyaçlarına her yönüyle cevap vermenin yanı sıra, deprem kuşağında olan ülkemizin coğrafyasını da göz önünde bulundurarak, insan yaşamına önem veren, kaliteli, dayanıklı, ekonomik ve en son teknolojinin imkânlarıyla donatılmış alt ve üst yapı işlerini yaptık, yapacağız. Elysium'u konut markası yaptık. 10 yılda İstanbul'da Elysium Park, Elysium Residence, Elysium Garden, Elysium Life, Elysium Cool projelerini başarıyla tamamladık. Ayrıca şu anda Elysium Fantastic ve Elysium Suits Taksim inşaatlarıda devam ederken, Ali Sami Yen Stadyum projesi ve Likör fabrikası projesinin de ortaklarındanız. Bu projelerin üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.


Sürprizlerimiz var yakında açıklayacağız
* Yeni konut projeleriniz var mı?

- Gelece 5-6 yılımızı dolduracak projelerimiz hazır. İstanbul'un önemli lokasyonlarında yer alacak projelerimizi zamanı geldiğinde duyuracağız. Sürprizlerimiz var... Yakında açıklayacağız

Kaynak: Demet Cengiz BİLGİN / Hürriyet Emlak
 

İletişim bilgileri

Web: www.elysiumfantastic.com

E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 343 51 43 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz