maritbet girişmaritbet
 Elysium Art Şişli’de yatırımınız değerlensin!

Elysium Art Şişli’de yatırımınız değerlensin!

Ofton İnşaat’ın geliştirdiği lüks konutlar arasında yıldız gibi parlayan Elysium Art Şişli, 26 katta 214 rezidans ile şehre kartal bakışı atacak.

Toplamda 2 bin 950 metrekare arazi üzerinde 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen Elysium Art Şişli'de 214 adet rezidans daire ve 7 adet ticari birimden oluşuyor. Tamamı 1+1 tarzda tasarlanan rezidanslar isteğe bağlı olarak mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 rezidanslara dönüştürülebiliyor. Kullanım alanları 67 metrekare ile 74 metrekare arasında değişen Elysium Art Şişli'de dairelerin fiyatları, 700 bin TL'den başlıyor. 

Yatırım değeri her geçen gün katlanıyor

Rezidansların 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacağı Elysium Art Şişli'de üç farklı ödeme imkânı sunuluyor.

• Peşin Ödeme
• Banka Kredisi
• Firma Finansmanı

Alması kolay, yaşaması keyifli

Şehrin merkezinde yatırımcılarına özel bir yaşam sunması hedeflenen Elysium Art Şişli, konumu dolayısıyla yüksek kira getirisi sağlayacak. Bölgede yer alan yüksek gelir grubundaki kitlenin tercihi olan Elysium Art Şişli, kullanıcılarına ana arterlere ve toplu ulaşım imkanlarına yürüme mesafesinde yer alması ile hizmet sunacak. Yatırımcılar içinde kısa sürede geri dönüş sağlayan Elysium Art Şişli, aynı zamanda kira getirisi de sağlıyor.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Elysium Art Şişli’de yatırımınız değerlensin!
  • 24.04.2015 16:35

Elysium Art Şişli’de yatırımınız değerlensin!

Ofton İnşaat’ın geliştirdiği lüks konutlar arasında yıldız gibi parlayan Elysium ...