maritbet girişmaritbet
Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış başarısına imza attı.

Ankara'nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı'nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı ve gayrimenkulde yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indirmeyi hedefleyen projenin yüzde 50'si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu. Yatırımcı kitleyi hedefleyen projede satışların yılsonuna doğru tamamlanması planlanıyor. 

Konutta gereksiz alanları kaldıran fonksiyonel bir yaklaşım sergileyen projenin 1+1 ve 2+1 tipindeki örnek daireleri de satış ofisinde ziyarete açıldı. Ölü alanları sıfırlayan yaklaşımıyla örnek daireler ziyaretçilerden olumlu tepkiler aldı.

Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, Ankaralıların konutta algısını değiştiren projedeki satışlardan memnun olduklarını, yılın ilk yarısında ülkede ve genel pazarda hakim olan seçim atmosferine rağmen, böyle büyük bir projenin yarısının 45 günde satılmış olmasının kaydadeğer bir performans olduğunu söyledi.

Minimal yaşama göre kurgulandı

Salih Küsmüş, Elmar Towers konseptini ortaya koyarken, minimal bir yaşama göre kurguladıklarını, kullanılmayan gereksiz alanlara yer vermediklerini ifade etti. Salih Küsmüş  “Bu nedenle rahat kullanılabilir, kolay alınıp satılabilir tipte rezidanslar ortaya çıkardık. Bunun da tüketicide oluşturduğu olumlu tepkiyi, satış sonuçlarından memnuniyetle görebiliyoruz” dedi.
Mimari konseptini Gökhan Aksoy ve ekibinin hazırladığı örnek dairenin konseptinde, ölü alanlara yer verilmiyor. Her metrekaresi yaşanabilir alanlardan oluşan örnek dairede koridor gibi kullanılmayan alanlar bulunmuyor. 

Geniş cepheler dışa açılıyor

Mimar Gökhan Aksoy küçük metrajlı dairelerin yoğunlukla balık istifi gibi sıkıştırılarak dekore edildiği ve dar cephelerin dışa açıldığı eleştirisini getirerek, kendilerinin örnek dairede bundan uzak durduklarını söyledi.
Elmar Towers örnek dairelerinde geniş cepheler dışa açılıyor. Böylece karanlık mekanlar oluşmazken,  yere kadar inen camlarla daha ferah ve havadar konutlar elde ediliyor. 

Süs ve gösterişten uzak konutların yerleşiminde insan ergonomisi ön planda tutuldu. Kat yüksekliği insan gözünün alıştığı oranda yüksek tutularak ferahlık algısı genişletildi. Gerek mobilya gerekse renklerin seçiminde önemli kriterlerin başında da bu ferahlık ve yaşanabilirlik algısı ön planda tutuldu.

650 Milyon liralık yatırımla hayata geçen 50 katlı Elmar Towers projesi 803 konuttan oluşuyor. Proje, 177 metre yüksekliği ile Ankara'nın en yüksek projesi olma özelliğini taşıyor. Elmar Towers'taki 753 1+1 tipi daireler ağırlıklı olarak brüt 45 metrekare şeklinde projelendirildi.

Elmar Yapı'dan esnek ödeme seçenekleri

Satılan konutların yüzde 90'ını balkonsuz 1+1 tipi daireler oluştururken, yüzde 5'ini balkonlu 1+1 tipi daireler, yüzde 5'ini de 2+1 tipi daireler oluşturdu. Satış fiyatlarının 197 bin liradan başladığı Elmar Towers projesinde müşteriler yüzde 25 peşinatla projeye özel yüzde 0.69 faiz oranıyla konut kredisi kullanabiliyor. Bu durumda konut bedelinin yüzde 10'luk kısmını teslim tarihine kadar öteleyebiliyor. Müşteriler ayrıca isterlerse yüzde 20 peşinat ödeyerek kalan kısmı Elmar Yapı'ya borçlanarak da ev sahibi olabiliyor. Bu durumda alıcılar kalan kısmı vade farkı ödemeden 28 aylık eşit taksitlerle ödeme imkanına sahip oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elmar Towers Ankara projesinin basın lansmanı!
  • 18.04.2015 16:53

Elmar Towers Ankara projesinin basın lansmanı!

Elmar Yapı projesi olan Elmar Towers, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir toplantı ...

Ufuk Küsmüş, Emlar Towers'ı anlattı!
  • 18.04.2015 09:52

Ufuk Küsmüş, Emlar Towers'ı anlattı!

Elmar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Küsmüş, Elmar Towers projesini Emlaktasonda ...

Oğuz Kaan Karaer, Elmar Towers'ın detaylarını açıkladı!
  • 18.04.2015 09:50

Oğuz Kaan Karaer, Elmar Towers'ın detaylarını açıkladı!

Elmar Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, Elmar Towers projesini ...

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!
  • 18.06.2015 12:29

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış ...

Elmar Towers iş dünyasından tam not aldı!
  • 28.05.2015 12:40

Elmar Towers iş dünyasından tam not aldı!

Elmar Yapı tarafından Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara’nın yeni k ...

Ankara Elmar Towers ödeme seçenekleri!
  • 17.04.2015 16:14

Ankara Elmar Towers ödeme seçenekleri!

Elmar Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Elmar Towers, 28 bin 750 metrek ...