maritbet girişmaritbet
Bizimtepe Aydos'ta hızla sona yaklaşılıyor

Bizimtepe Aydos'ta hızla sona yaklaşılıyor

HALK GYO ve VAKIF GYO ortaklığında Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Bizimtepe Aydos'ta örnek daireler ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul Sancaktepe'de temelleri atılan 1,037 konutluk Bizimtepe Aydos projesinde hızla sona yaklaşılıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ve Aydos Ormanı başta olmak üzere şehir merkezi, toplu ulaşım, sağlık, alışveriş ve spor gibi alanlara çok yakın konumda bulunan Bizimtepe Aydos yüzde 90 peyzaj alanına sahip bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle yeşil ve güvenli bir yaşam vaat eden projede anahtar teslimler de Mayıs 2018 itibarıyla başlayacak.

Sancaktepe bölgesinde ev sahibi olmayı düşünenler örnek daireleri inceleyerek hem daireleri yakından görme şansı buluyor hem de projeye ilişkin detaylı bilgi alabiliyor. Bizimtepe Aydos projesinin örnek dairelerinde kullanılan iç düzenlemeler, son teknoloji örneği Siemens marka beyaz eşya, Lineadecor şık ve modern mutfak dolapları, Çanakkale Seramik yüzeyler, Egepen Deceuninck doğramalar ve ECA marka banyo ile teslimatta da verilen dairelerle tamamen aynı şekilde sunuluyor.

Bizimtepe Aydos'ta şimdi alın taksit ödemeye 2 yıl sonra başlayın

Son yıllarda Anadolu Yakası'nın en çok gelişen semtlerinden biri olan Sancaktepe'de yükselen Bizimtepe Aydos Projesi, gelişmiş toplu ulaşım imkânlarının yanında projenin yakınından geçmesi planlanan metro hattı ile de tercih ediliyor. Her bütçeye uygun seçenekler sunan projede daire fiyatları 492 bin 500 TL'den başlıyor. Bizimtepe Aydos Projesi ekonomik fiyatlarının yanında ödeme kolaylığı da sunuyor. Ev sahipleri dilerlerse evlerini şimdi alıp, 2 yıl sonra taksit ödemeye başlayarak, zorlanmadan daire sahibi olabiliyor.

Yorum Yaz