maritbet girişmaritbet
Bizim Evler Güzelce’de ticari alanlarda nakitte yüzde 20 iskonto!

Bizim Evler Güzelce’de ticari alanlarda nakitte yüzde 20 iskonto!

İhlas Yapı tarafından Büyükçekmece Güzelce Mahallesi’nde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce, deniz manzarası ve az katlı mimarisi ile dikkat çekiyor

Üç tarafını çevreleyen deniz manzarasıyla, ulaşım kolaylığıyla, geniş ve ferah daireleriyle, yüksek yatırım potansiyeli ile ev alacaklara ayrıcalıklı bir kapı açan Bizim Evler Güzelce 17 blokta 709 daireden meydana geliyor. 

Blokları 8 ile 10 katlı olarak tasarlanan Bizim Evler Güzelce'de 1+1 dairelere yer verilmezken 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 112 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor. Bizim Evler Güzelce'de daire alanların ihtiyaçlarına cevap veren 111 adet de ticari ünite bulunuyor. Güzel Evler Güzelce'de 2+1 daireler 685 bin liradan başlıyor. Ayrıca projeden nakit olarak ev alacaklara nakitte liste fiyatı üzerinden yüzde 25 iskonto uygulanıyor.

Ticari ünitelerin fiyatları ise 950 bin liradan başlıyor. Ticari ünitelerde de nakit alımda yüzde 20 iskonto uygulanıyor. Projede teslimlerin Nisan 2020'de başlaması planlanıyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz