maritbet girişmaritbet
Bizim Evler 8 nerede?

Bizim Evler 8 nerede?

İhlas Yapı güvencesiyle Ispartakule’de hayata geçirilen Bizim Evler 8, gerek kalitesi gerek konumuyla ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyor.

Avrupa Yakası'nın ulaşım açısından metro hattına, yeni hayata geçirilen otoyol projelerine, gişelere yakınlığıyla ulaşım akslarının bağlantı merkezlerinde yükselen Bizim Evler 8, bu haliyle alıcılarının dikkatini çekiyor.

Sunduğu lokasyon avantajıyla yatırımcısına yüksek değer kazandıran proje, yakın zamanda hizmete girecek Mahmutbey-Ispartakule-Esenyurt metro hattına ve Marmaray bağlantılı banliyö trenine yürüme mesafesinde bulunuyor.  İstanbul'un değer kazanan merkezlerinden olan Kuzey Marmara otoyol bağlantısı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanına çok yakın bir konumda, aynı zamanda TEM otoyolu Ispartakule gişelerinin yanı başında, Kanal İstanbul projesine ise komşu konumda yükseliyor.

Aile yaşamına uygun seçeneklerle hayata geçirilen ve nezih bir ortamda aile konforu ile bütünleşen Bizim Evler 8 projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 

Projede yer alan konutların Ekim 2020'de teslim edilmesi öngörülüyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz