maritbet girişmaritbet
Balcı: Nev İstanbul ‘Akılcı bir proje’

Balcı: Nev İstanbul ‘Akılcı bir proje’

MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, bugün gerçekleşen basın toplantısındaki konuşmasında Nev İstanbul’u neden ‘Akıllı’ değil de, ‘Akılcı’ bir proje olarak adlandırdıklarının nedenlerini açıkladı.

Örneğin, dairelerde klima altyapısını hazır olarak sunuyoruz. Ayrıca duş kabinleri, ebeveyn odalarında, giriş holünde ve büyük dairelerin diğer bölümlerindeki dolap ve çamaşırlıkların tamamı, hiçbir ek masrafa gerek bırakmadan, hazır durumda daire sahiplerini bekliyor.” dedi.

MOM Yapı'nın gücünü, çatısı altında bulunduğu Avrupa Holding'in 30 yılı aşan deneyiminden aldığını belirten MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, Nev İstanbul'un inşasının sorunsuz olarak finanse edildiğini belirterek şunları söyledi: “Nev İstanbul MOM Yapı'nın ilk projesi olması açısından büyük bir öneme sahip, bir anlamda prestij projesi de diyebiliriz. Bu nedenle ‘maketten satış' yöntemini değil; finansal gücümüzü de ortaya koyan, projenin tamamlanmasına yakın bir zaman diliminde satışa başlamayı tercih ettik. Markalı konut üretiminde ne denli ciddi, müşteri odaklı ve güvenilir olduğumuzu kanıtlayan Nev İstanbul'da yaşayacak olanların tek yapmaları gereken hareketli mobilyaları ile taşınmak olacak. 239 daireden oluşan butik projenin, hedef kitlesinin ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılayacağına inanıyoruz. Biz Nev İstanbul'u ‘Akıllı' değil, ‘Akılcı' bir proje olarak adlandırıyoruz. Örneğin, dairelerde klima altyapısını hazır olarak sunuyoruz. Ayrıca duş kabinleri, ebeveyn odalarında, giriş holünde ve büyük dairelerin diğer bölümlerindeki dolap ve çamaşırlıkların tamamı, hiçbir ek masrafa gerek bırakmadan, hazır durumda daire sahiplerini bekliyor.”

Nev İstanbul'un sakinlerine toplu yaşamın tüm olanaklarından yararlanılabilen, kapalı ve açık hava spor aktivitelerinin yapılabildiği kaliteli yaşam alanı sunduğunu kaydeden Murat Balcı, yönetimi proje henüz inşa aşamasındayken planlandığı için, Nev İstanbul'da güvenliğin en üst düzeyde olacağına dikkat çekti. Balcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektöre ‘merhaba' dediğimiz Nev İstanbul ile tüketicinin evini satın alırken verdiği paranın tam karşılığı kalitede bir eve sahip olmasını ve yaptığı yatırımın zaman içinde benzerleri arasında en kazançlısı olmasını amaçlıyoruz. MOM Yapı olarak, mevcut arazi stoğumuzu en iyi şekilde değerlendireceğimiz yeni projelerimize en kısa süre içinde başlamak arzusundayız. İkinci projemizi İstanbul Taşdelen mevkiinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

Balcı, Nev İstanbul'un konum olarak oldukça avantajlı ve kolay ulaşılabilen bir bölgede bulunduğunu; Şile Otobanı'na ve ihalesi onaylanan Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz